Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Saranda Albania EN Immobiliers à Vendre Saranda Vlora FR Inmueble a la venta Saranda Vlora ES Immobilien zum Verkauf Saranda Vlora DE Immobiliari in Venditap Saranda Vlora IT Immobiliën te koop Saranda Vlora NL Imoveis venda Saranda Vlora PT дома Продажа недвижимости Saranda Vlora RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Sarande, Albanië

£246.691 GBP | $312.025 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 132.65 m2
Verkoop type: In aanbouw
Geschatte datum van voltooiing: 2024

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Saranda Properties
Xhino Kocia
Locatie: Albania
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/28/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Sarande, Albanië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Nieuwe flats voor verkoop in luxewoonplaats, die in een toegankelijke plaats dichtbij stranden, bars die, restaurants, supermarkten wordt gevestigd, een comfortabel en stil verblijf, met een verbazende panoramische overzeese mening aanbieden, die het eiland van Korfu onder ogen zien. Gedeeld zwembad en parkerend voor ingezetenen. Hoogste kwaliteitsbouw met alle voorwaarden. Contacteer ons: (Tel./Whatsapp/Viber) +96532 +07990
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Corfu International Airport, 30 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Rruga Panorama
Postcode: 9701
Plaats: Sarande
Regio: Vlorë
Provincie: Saranda
Land: Albanië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 132.65 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2024
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs: check
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness: check
Tennis:
Supermarkten: check
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden: check
Duiken: check
Surfen:
Wandelen: check
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Sarande | Sarande Verminderd Vastgoed | Sarande Luxe Vastgoed | Sarande Goedkoop Vastgoed | Sarande Appartement te koop | Sarande In aanbouw Appartement te koop | Sarande Appartement Zwembad te koop