Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Lucca Italy EN Immobiliers à Vendre Lucca Tuscany FR Inmueble a la venta Lucca Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Lucca Tuscany DE Immobiliari in Venditap Lucca Tuscany IT Immobiliën te koop Lucca Tuscany NL Imoveis venda Lucca Tuscany PT дома Продажа недвижимости Lucca Tuscany RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lucca Lucca Toscane Italië

£188.515 GBP | $237.284 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Italy
Talen: Engels, Italiaans
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Lucca Lucca Toscane Italië

Dit is misschien de computer vertaling:
1bedroom flat
De spectaculaire hoogste vloerflat met panorama's is in een Palazzo die aan het eind van de 19de eeuw werd gebouwd en in het stadscentrum van Barga, een charmante stad in de heuvels van Luca werd gesitueerd, beroemd voor zijn jaarlijks jazzfestival.
Dit bezit is volledig door zonder uitgave gerenoveerd die op de kwaliteit van materialen en vakmanschap wordt gespaard.
Mooie meningen van zijn dakterras.
Dit bezit is volledig door zonder uitgave gerenoveerd die op de kwaliteit van materialen en vakmanschap wordt gespaard. Uiterlijk schept het charmante communale tuinen op. De flat kan door lift of interne trap worden betreden.
Het bezit bestaat uit van een open-planeetkamer/een zitkamer, volledig gepaste keuken, badkamers en een dubbele slaapkamer.
Panoramisch dakterras en een kelder/een opslag op de benedenverdieping.
Belangrijkste piazza is weg enkel één straat.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lucca
Regio: Toscane
Provincie: Lucca
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Lucca Verminderd Vastgoed | Lucca Luxe Vastgoed | Lucca Goedkoop Vastgoed | Lucca Huizen-Villa te koop