Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Ari Italy EN Inmueble a la venta Ari Abruzzo ES Immobiliers à Vendre Ari Abruzzo FR Immobiliari in Venditap Ari Abruzzo IT Immobilien zum Verkauf Ari Abruzzo DE дома Продажа недвижимости Ari Abruzzo RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ari Abruzzen Italië

Prijs

£308.916 GBP | $385.128 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Italy
Talen: Engels, Italiaans
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
In Costa Rei, villa's in een exclusief oud dorp met diverse types van huisvesting worden gevestigd die: zowel komen de flats als de villa's met privé ingangen, hoog - de kwaliteit eindigt en originele materialen van lokale ambachten.
Bezit 1 die Prijs € 405.000 - 101.75 sq m met veranda meten die 14.80 sq m, een balkon en een terras meten die 14.40 sq m. meten. Het bezit wordt voortgebouwd op 2 niveaus en de opgeheven benedenverdieping bestaat uit een woonkamer met eetkamer, keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamers, 1 veranda, en een terras met een portiek.
De hogere vloer kenmerkt een grote dubbele slaapkamer met kleedkamer, 1 badkamers en balkon.
Bezit 2 die Prijs EUR 360.000 - 87.25 sq m met portiek en veranda meten die 25.90 sq m in totaal meten. Het bezit wordt voortgebouwd op 2 niveaus. Het eerste niveau kenmerkt een dubbele slaapkamer met badkamers en op de hogere vloer zijn er een woonkamer met kitchenette, 1 dubbele slaapkamer, 1 gang en 1 badkamers.
Bezit 3 die Prijs € 405.000 - 119 sq m met portiek van 53 sq m. meten. Het bezit wordt voortgebouwd op 2 niveaus en de benedenverdieping bestaat uit een grote open plek of herbergstijlruimte met een portiek. De hogere vloer kenmerkt een grote zitslaapkamer die 56 sq m met 2 badkamerss meten. Het bezit komt met een well-kept tuin.
Alle eigenschappen op de strandboulevard scheppen meningen over het overzees van de Golf van Costa Rei die op ongeveer 3 minuten door auto is.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Ari"Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ari
Regio: Abruzzen
Provincie:
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: