Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Perugia Italy EN Inmueble a la venta Perugia Umbria ES Immobiliers à Vendre Perugia Umbria FR Immobiliari in Venditap Perugia Umbria IT Immobilien zum Verkauf Perugia Umbria DE дома Продажа недвижимости Perugia Umbria RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


8 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Perugia Perugia Umbrië Italië

Prijs

£390.915 GBP | $460.575 USD

Slaapkamers: 8
Badkamers: 4
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Italy
Talen: Engels, Italiaans
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Oorspronkelijk biedt een oud klooster, die terug naar 17de eeuw, toen een de landbouwlandgoed, en nu met behoefte aan vernieuwing dateren, dit bezit absoluut stuk aan en stil voor die die een privé terugtocht zoeken maar tezelfdertijd willen zij dicht aan de diensten en levendige stad zijn, aangezien het centrum van Cittá Di Castello weg enkel 3 km minder dan 2 mijlen is.
Oorspronkelijk biedt een oud klooster, die terug naar 17de eeuw, toen een de landbouwlandgoed, en nu met behoefte aan vernieuwing dateren, dit bezit absoluut stuk aan en stil voor die die een privé terugtocht zoeken maar tezelfdertijd willen zij dicht aan de diensten en levendige stad zijn, aangezien het centrum van Cittá Di Castello weg enkel 3 km minder dan 2 mijlen is.
Het bezit is op een heuveltop en bestaat uit het buitenhuis van Lord, uit het huis van de landbouwer, uit de wijnkelder, kerk, uit de vroegere schuur en uit verscheidene bijlagen en bijgebouwen die totale restauratie uit de vereisen.
Het buitenhuis van Lord meet 780 sq m. Het vereist vernieuwing maar kon gedeeltelijk binnen worden geleefd terwijl de werken plaatsvinden.
Het huis schept steenmuren en typische eigenschappen Umbrian zoals houten stralen en terracottategels op.
Op drie niveaus kenmerkt het een grote zitkamer met open haard, zitkamer, ruime familiekeuken met open haard, voorraadkast, momenteel wasserijruimte en badkamers.
Een interne trap neemt aan het parterre waar er een grote woonkamer, vier dubbele slaapkamers en een badkamers zijn.
Op de eerste verdieping zijn er verdere 4 dubbele slaapkamers en twee terrassen.
Naast het bezit zijn er een sacristie en een kerk die terug naar 1600 dateren.
Het huis van de landbouwer meet circa 150 sq m en behoeftenrestauratie. Op 2 niveaus bestaat het uit 6 ruimten, één van hen met een grote open haard, en een badkamers.
De gebouwen zitten in 19 hectaren land.
Het bezit is niet verre van Fontecchio spa, een bekend thermisch kuuroord in Umbrië. Het is 1hr en de helft van de Internationale luchthaven en circa van Florence 40 minuten van de Luchthaven van Perugia.
Cittá Di Castello is het hele jaar door een middeleeuwse stad van bijna 40.000 inwoners met alle diensten, banken, restaurants, winkels, scholen en levendig allen.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Perugia
Regio: Umbrië
Provincie: Perugia
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi: