Netherlands language

Verander taal close


Property for sale in Alglund Sweden EN Inmueble a la venta Alglund Vasterbotten County ES Immobiliers à Vendre Alglund Vasterbotten County FR Immobiliari in Venditap Alglund Vasterbotten County IT Immobilien zum Verkauf Alglund Vasterbotten County DE дома Продажа недвижимости Alglund Vasterbotten County RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Eigendom te koop Alglund Västerbotten County Zweden

Prijs

£295.785 GBP | $359.277 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 20000 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 1909
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Sweden
Talen: Engels
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het bezit dat momenteel als terugtochtzaken loopt heeft een sauna, 2 cabines, een groot huis, een dubbele garage en een zeer grote 2 verdiepingsschuur. Binnen de schuur is een bed 7 dorm, een recreatieve ruimte met een open plankeuken, een badkamers, een grote die opleidingsruimte met vrije gewichten en weerstandsmachines en een 100 ruimte van de vierkante meteryoga op de 2de verdieping wordt uitgerust. U krijgt verbazende meningen van de Noordelijke lichten op ons gebied, is deze plaats perfect voor terugtochtzaken. Alles zal worden verlaten, al meubilair en het materiaal behalve persoonlijke punten en kleren enz. Dit bezit binnen en looppas als uw eigen zaken kan onmiddellijk worden geleefd. Het meest dichtbijgelegen dorp (7km) heeft een supermarkt en het ski?en het snowboarding in de winter, 10km weg is een schor landbouwbedrijf die schor safaris aanbieden (de gasten houden van het), zijn de meest dichtbijgelegen stad met 2 grote supermarkten, het medische centrum, de scholen, de banken enz. 22km weg en hebben ook een golfcursus tijdens de zomer. We are 57km distance to Umeå airport and 43km to Skellefteå airport.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 915 92
Plaats: Alglund
Regio: Västerbotten County
Provincie:
Land: Zweden
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 20000 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 1909
Airconditioning:
Centrale verwarming: