fav Bewaar    Favorieten (0)


Commerciële te koop Bayrut Bayrut Libanon

Prijs

£1.373.922 GBP | $1.874.502 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële
Grootte: Oppervlakte: 332 m2
Verkoop type: Wederverkoop, Bouwdatum: 2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Lebanon
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het project is een mengen-gebruik, woon en commerciële ontwikkeling in antwoord op het fenomenale succes van zijn eerste project in het gebied wordt gelanceerd dat.
Gelegen aan een aangrenzend en eerste perceel, wordt het project ontworpen om aan de behoeften van kleinhandels, het bureau en de woonmarkt in één van meest gezochte buurten van Beiroet te voldoen de. De faciliteiten en de belevingswaarde van de premie worden gecombineerd met een duurzame benadering van energieefficiency ervoor zorgen, die dat het een oriëntatiepuntontwikkeling zal zijn.
Zijn een hoekwinkel op de benedenverdieping.
157 sqmBenedenverdieping
98 sqmMezzanine
42 sqmTerras
35 sqmOpslag
5 parkerende vlekken

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Bayrut
Regio: Bayrut
Provincie:
Land: Libanon
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 332 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2021
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close