Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Batumi Georgia EN Immobiliers à Vendre Batumi Adzharia FR Inmueble a la venta Batumi Adzharia ES Immobilien zum Verkauf Batumi Adzharia DE Immobiliari in Venditap Batumi Adzharia IT Immobiliën te koop Batumi Adzharia NL Imoveis venda Batumi Adzharia PT дома Продажа недвижимости Batumi Adzharia RU
« Terug

Appartement te koop Batumi, Georgië

£41.288 GBP | $52.223 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: Studio

Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Georgia
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Appartement te koop Batumi, Georgië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De gloednieuwe Flats van de Frontlinie/van de Jachthaven van enkel £41,268 Kant en klaar - met maximaal 10 Jaar van Financiën voor allen!!!! Sleutel Features15% Geschatte Netto Huur Yields50% onder Huidige Markt ValueSea Front5 Mins aan Belastingen Batumi Internationale AirportZero op Echte EstateSimple Engelse ContractsOpposite MarinaSpa en HammamSwimming PoolFitness CentreCinemaBar en RestaurantParkingOversized ApartmentsDescriptionWe is pleased brengen om nog een ander van het beste alle ronde investeringen op de markt te brengen overal beschikbaar in de Stad, met maximaal tien jaar financiën voor allen, huishoudenbeheer om voor huren, overzeese meningen, vijfsterrenfaciliteiten en de laagste prijzen te zorgen beschikbaar voor deze norm van kwaliteit. Gelegen aan de overzeese voorzijde van Nieuwe Batumi, is het project enkel 5 minuten van luchthaven Batumi en 15 mins in Oude Batumi, zo de perfecte plaats voor de hoge huurvraag, met voltooiing aan het eind van volgend jaar (2025)* VOLLEDIG GELEID DOOR SOPHOS, de WERELD die de ZWITSERSE VOLLEDIGE PRIJZEN van het BEHEER COMPANY* VAN ENKEL de Flats van de Frontlinie £41,268Brandnew/van de Jachthaven van enkel £41,268 Kant en klaar - met maximaal 10 Jaar van Financiën voor allen LEIDEN!!!! Sleutel Features15% Geschatte Netto Huur Yields50% onder Huidige Markt ValueSea Front5 Mins aan Belastingen Batumi Internationale AirportZero op Echte EstateSimple Engelse ContractsOpposite MarinaSpa en HammamSwimming PoolFitness CentreCinemaBar en RestaurantParkingOversized ApartmentsDescriptionWe is pleased brengen om nog een ander van het beste alle ronde investeringen op de markt te brengen overal beschikbaar in de Stad, met maximaal tien jaar financiën voor allen, huishoudenbeheer om voor huren, overzeese meningen, vijfsterrenfaciliteiten en de laagste prijzen te zorgen beschikbaar voor deze norm van kwaliteit. Gelegen aan de overzeese voorzijde van Nieuwe Batumi, is het project enkel 5 minuten van luchthaven Batumi en 15 mins in Oude Batumi, zo de perfecte plaats voor de hoge huurvraag, met voltooiing aan het eind van volgend jaar (2025)* VOLLEDIG GELEID DOOR SOPHOS, DE WERELD DIE DE ZWITSERSE VOLLEDIGE PRIJZEN VAN HET BEHEER COMPANY* VAN ENKEL £41,268 LEIDEN
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Batumi" Georgië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Batumi
Regio: Adzharië
Provincie:
Land: Georgië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Batumi Verminderd Vastgoed | Batumi Luxe Vastgoed | Batumi Goedkoop Vastgoed | Batumi Appartement te koop