Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Castiglion Fiorentino Italy EN Immobiliers à Vendre Castiglion Fiorentino Tuscany FR Inmueble a la venta Castiglion Fiorentino Tuscany ES Immobilien zum Verkauf Castiglion Fiorentino Tuscany DE Immobiliari in Venditap Castiglion Fiorentino Tuscany IT Immobiliën te koop Castiglion Fiorentino Tuscany NL Imoveis venda Castiglion Fiorentino Tuscany PT дома Продажа недвижимости Castiglion Fiorentino Tuscany RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Castiglion Fiorentino, Italië

£144.495 GBP | $180.935 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 228 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Italy
Talen: Engels, Italiaans
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Castiglion Fiorentino, Italië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
IntroductionSet tegen de schilderachtige achtergrond van het Toscaanse landschap, dit charmante steenbuitenhuis in Castiglion Fiorentino is een echte terugtocht van kalmte en schoonheid. Het schept adembenemende meningen van nabijgelegen dorpen, met inbegrip van kasteel-versierde Montecchio en de historische stad van Cortona, allen ontworpen op door de het uitspreiden zich vallei op de horizon. Type: De Meters van ResidentialSquare: 228Rooms: 8Energy klasse: GPrice: 168 ' 000 €Info RequestDescriptionAwaiting uw persoonlijke aanraking voor vernieuwing, het bezit opent meer dan twee niveaus, die ruim binnenland en een authentieke atmosfeer aanbieden. De pakhuizen en de landbouwbijlagen voegen karakter toe, die een mogelijkheid bieden om deze woning in een unieke ruimte met een rijke geschiedenis om te zetten. Strategisch geplaatst, is het bezit gemakkelijk toegankelijk via een bedekte weg handhaaft nog de privacy essentieel voor het vreedzame leven die, zich van andere woonplaatsen afzonderen. Enkel snel rijdt van 5 minuten weg, zult u de post en de essentiële diensten vinden, slaand het perfecte evenwicht tussen afzondering en gemak. Met zijn eigen goed verzekerend een onafhankelijke watervoorziening, zit het huis op een 1000 sqmperceel inbegrepen in de aanbieding. Dit biedt een unieke kans om een weelderige tuin, installatiewijngaarden of olijvenbosjes te cultiveren, en onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid die het bezit omringen. Voorts staat de optie om extra land te kopen dichtbij voor verdere uitbreiding toe. De vraagprijs is open aan onderhandeling, die een uitstekende mogelijkheid bieden voor u om dit huis gestalte te geven aan uw wensen en de authentieke Toscaanse plattelandslevensstijl te omhelzen. Grijp de kans om tot dit bezit uw heiligdom van vrede en natuurlijke schoonheid te maken. Download aanbieding van PlanIt van het Huis een exclusieve bracht u door Barbagli Immobiliare.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Castiglion Fiorentino" Italië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Castiglion Fiorentino
Regio: Toscane
Provincie: Arezzo
Land: Italië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 228 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Castiglion Fiorentino | Castiglion Fiorentino Verminderd Vastgoed | Castiglion Fiorentino Luxe Vastgoed | Castiglion Fiorentino Goedkoop Vastgoed | Castiglion Fiorentino Huizen-Villa te koop