Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Burgas Bulgaria EN Immobiliers à Vendre Burgas Burgas FR Inmueble a la venta Burgas Burgas ES Immobilien zum Verkauf Burgas Burgas DE Immobiliari in Venditap Burgas Burgas IT Immobiliën te koop Burgas Burgas NL Imoveis venda Burgas Burgas PT дома Продажа недвижимости Burgas Burgas RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Burgas, Bulgarije

£69.667 GBP | $89.455 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Oppervlakte: 68 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Burgas, Bulgarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Burgas. Flat de met één slaapkamer van de Mening van de pool voor verkoop in Esteban, Nessebar zijn wij pleased om dit aan te bieden geleverd 1 die slaapkamerflat op de 2de verdieping in prestigieus en de luxe complexe Esteban met poorten, Nessebar wordt gevestigd. Het complex is uniek met zijn architectuur, aristrocratische geest, hoog - de kwaliteit en de uitstekende voorwaarden voor ontspannen en vrije tijd. De 3 openluchtzwembaden, het centrum van het KUUROORD, het ontvangstbureau en alle belevingswaarde die Esteban de aanbiedingen volledig genoeg voor alle eigenaars zijn om het complex te gebruiken voor het hele jaar door het leven. De flat voor verkoop is 68 sq.m en biedt een woonkamer met kitchenette, één slaapkamer, twee balkons/één van hen met poolmening/en een badkamers met douche, toilet aan en daalt. De flat is voor verkoop geleverd en klaar te gebruiken of te verhuren. Belevingswaarde in Esteban, Nessebar: - 3 Openlucht zwembad voor volwassenen - Jacuzzi - de paraplu's en de zitkamers van de Zon; - De bedden van de luifel; - Mooie tuin met streken voor rust en ontspanning; - Luxurious SPA centrum - Open plek voor geschiktheid in de verse lucht onder bomen en vegetatie; - Ruime hal met ontvangst - Restaurant - Gemeenschappelijke delen en liften met uniek binnenlands ontwerp; - Winkels - Parkeren; - de dienst van de 24 uur all-year-round veiligheid en video controle in het complex; - de 24 uren medische diensten voor kinderen en volwassenen; - all-year-round bezitsbeheer en onderhoud.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Burgas" Bulgarije

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Burgas
Regio: Bourgas
Provincie:
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 68 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Burgas | Burgas Verminderd Vastgoed | Burgas Luxe Vastgoed | Burgas Goedkoop Vastgoed | Burgas Appartement te koop | Burgas Appartement Zwembad te koop