Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Monaco-Ville Monaco EN Immobiliers à Vendre Monaco-Ville Monaco-Ville FR Inmueble a la venta Monaco-Ville Monaco-Ville ES Immobilien zum Verkauf Monaco-Ville Monaco-Ville DE Immobiliari in Venditap Monaco-Ville Monaco-Ville IT Immobiliën te koop Monaco-Ville Monaco-Ville NL Imoveis venda Monaco-Ville Monaco-Ville PT дома Продажа недвижимости Monaco-Ville Monaco-Ville RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Monaco-Ville, Monaco

£14.186.655 GBP | $18.216.230 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 150 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Monaco
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Monaco-Ville, Monaco

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Ideale duplex penthouse gelegen in bourgeois die dichtbij het vierkant van het Casino bouwen. Modieus huis die uit een grote woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers met badkamers en een doucheruimte, evenals een bureau en een wasserijruimte bestaan. Een subliem 140 m2terras biedt een ongelooflijk panorama van het overzees aan. Een parkeerplaats en een kelder voltooien deze penthouse. Een zeldzame kans ..... contacteert ons vandaag om meer te weten te komen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Monaco-Ville" Monaco

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 0
Plaats: Monaco-Ville
Regio: Monaco-Ville
Provincie:
Land: Monaco
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 150 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Monaco-Ville | Monaco-Ville Verminderd Vastgoed | Monaco-Ville Luxe Vastgoed | Monaco-Ville Goedkoop Vastgoed | Monaco-Ville Appartement te koop