Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Saly Senegal EN Immobiliers à Vendre Saly thies FR Inmueble a la venta Saly thies ES Immobilien zum Verkauf Saly thies DE Immobiliari in Venditap Saly thies IT Immobiliën te koop Saly thies NL Imoveis venda Saly thies PT дома Продажа недвижимости Saly thies RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Saly, Senegal

£143.035 GBP | $180.916 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond: 300 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Senegal
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Saly, Senegal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
SENEGAL - Mooie villa in woonplaats bij het lopen afstand van het strand in het centrum van Saly. Goed gevestigd in een woonplaats is 200 m van het strand, met inbegrip van een restaurant en 2 communale zwembaden, deze zeer goed gehandhaafde geleverde villa samengesteld uit 4 slaapkamers, het leven/een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 badkamerss, een gastWC, een behandeld terras, een grote die loods als opslag wordt gebruikt en wasserijruimte, een balkon. Het gebied van het land ongeveer 300 m2. Het leven gebied 120 m2. Ideale permanente of secundaire woonplaats. De villa kan ook zeer gemakkelijk op een seizoengebonden basis worden gehuurd. Geschat jaarlijks netto seizoengebonden huurinkomen: 20.800? /FCFA . Prijs van het huis: 111 miljoen FCFA
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Saly" Senegal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 23000
Plaats: Saly
Regio: thies
Provincie:
Land: Senegal
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond: 300 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Saly | Saly Verminderd Vastgoed | Saly Luxe Vastgoed | Saly Goedkoop Vastgoed | Saly Huizen-Villa te koop