Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Nguerigne Senegal EN Immobiliers à Vendre Nguerigne thies FR Inmueble a la venta Nguerigne thies ES Immobilien zum Verkauf Nguerigne thies DE Immobiliari in Venditap Nguerigne thies IT Immobiliën te koop Nguerigne thies NL Imoveis venda Nguerigne thies PT дома Продажа недвижимости Nguerigne thies RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Nguerigne, Senegal

£269.318 GBP | $340.644 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 5
Oppervlakte grond: 1800 m2

pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Senegal
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Nguerigne, Senegal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
SENEGAL - Prachtig pand gelegen in een beveiligde residentie bestaande uit 2 onafhankelijke villa's, volledig gerenoveerd en ingericht. Een villa met 3 slaapkamers met woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken, bijkeuken, een kantoor, een overdekt terras en een balkon op de bovenverdieping. Een villa met 2 slaapkamers, woon-/eetkamer, ingerichte keuken en een overdekt terras. De 2 villa's beschikken over een groot zwembad, een ruim poolhouse met keuken, zithoek en eethoek, een dubbele garage, een watertank van 12.000 liter en 2 boorgaten met drukverhoger, elk ongeveer 30 meter diep. Het geheel is gelegen op een bosrijk perceel van 1800m2. Toegang tot de 2 villa's kan via 2 ingangen, één ingang via de woning en de andere onafhankelijke ingang, waardoor het pand profiteert van alle voordelen van een woning (bewaking, enz.), maar niet onderworpen is aan mede-eigendom kosten. Prijs: FCFA / € 318.597. Als het pand u te groot lijkt, heeft u ook de mogelijkheid om het in tweeën te splitsen en alleen de villa met 3 slaapkamers, het individuele zwembad en het poolhouse op ongeveer 900 m2 grond te kopen voor een prijs van FCFA / € 195.121. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer details en voor een bezoek ter plaatse!
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Nguerigne" Senegal

Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 23000
Plaats: Nguerigne
Regio: thies
Provincie:
Land: Senegal
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 1800 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Buitenkant:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Nguerigne | Nguerigne Verminderd Vastgoed | Nguerigne Luxe Vastgoed | Nguerigne Goedkoop Vastgoed | Nguerigne Huizen-Villa te koop | Nguerigne Huizen-Villa Zwembad te koop