fav Bewaar    Favorieten (0)


6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Antigua Caribbean Saint John’s Antigua-Barbuda

Prijs

£911.561 GBP | $1.250.378 USD

Slaapkamers: 6
Badkamers: 5
Type eigendom: Huizen-Villa
Grootte: Oppervlakte: 0 m2 Oppervlakte grond: 0 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Antigua-Barbuda
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De buitengewone Villa van 6 Slaapkamer in Antigua
Identiteitskaart ? van het Bezit van Euroresales
De informatie van het bezit:
Dit bezit is een uitstekende 6 slaapkamervilla gelegen aan de prachtige noordelijke kust van Antigua.
Het bezit bestaat uit 6 slaapkamers, 5 badkamerss, ruime zitkamer, keuken, het dineren gebied en privé openluchtterras.
Prachtig benoemd van het Uitzicht van het koraal de aanpassing wordt verdeeld meer dan 4 vloeren. De uitgebreide buitenruimten die panorama's van het weelderige Antiguaanse landschap en de Caraïbische Zee aanbieden omvatten een BBQ het dineren terras, familie vriendschappelijke pool eveneens met zonterras een uitgebreid behandeld in de schaduw gesteld gebied.
Dit heldere en ruime complex werd gebouwd volgens de hoogste niveaus van zowel bouw als Caraïbisch ontwerp. Het wordt op de markt gebracht zoals zelfs neer volledig geleverd aan Toyota Rav4 in de garage.
Mooie meningen van het overzees op het afstandsgebied beschikbaar bij elke kant van de villa toe te schrijven aan zijn opgeheven plaats.
Het bezit zou of als vakantiehuis of als permanente woonplaats kunnen worden gebruikt.
De Antigua van het Uitzicht van het koraal zijn uw unieke kans om een overweldigende complexe aanpassing te kopen gelegen in het idyllische plaatsen.
Het woorduitzicht kon goed voor dit opmerkelijk gevestigde bezit bedacht te zijn aangezien het overweldigende meningen over het weelderige Antiguaanse landschap en de Caraïbische Zee aanbiedt.
De wezenlijke woonplaats, die uit twee grootmoedig gerangschikte flats evenals het belangrijkste huis bestaat, wordt gevestigd op het upmarket gebied van de Baai Hodges op het noordenkust van Antigua, een zuivere tien-minieme reis van VC Internationale Luchthaven van de Vogel, die via directe regelmatige vluchten van de meeste belangrijke internationale hubs met inbegrip van New York en Londen gemakkelijk toegankelijk is.
Het kapitaal - St Johns, met zijn unieke mengeling van koloniale stijl en luxe schept hoge eindwinkels en restaurants op en is enkel weg een aandrijving 10. Zijn de beroemde Engelse Haven van de wereld, het bevallige en levensechte historische district van Antigua ook gemakkelijk toegankelijk.
Zoals u op een eiland zou denken dat verschillende voor elke dag van het jaar opschept, is uw meest dichtbijgelegen wit zand, het strand van de beeldprentbriefkaar slechts weg een korte gang.
Hebben bereiktd opmerkelijke vijfsterrenclassificaties op Airbnb met het Uitzicht van het Koraal, zou u correcte, gevestigde zaken evenals ook een opmerkelijk huis en een heiligdom op het overweldigende Caraïbische eiland van Antigua kopen.
https:///coral-vista
Andere Informatie:
Slaapkamers ? 6
Badkamerss ? 5
Privé Pool
Privé Terras
Geleverd
Overzeese Meningen
3 dubbele, met airconditioning slaapkamers
Modieus, goed uitgerust keukengebied die bargebied kenmerken
Het dineren gebied
Comfortabel open plan het leven gebied
De vezel Internet van de hoge snelheid helemaal
Vriendschappelijk de poolgebied van de familie
Volledige kabeltelevisie, indringeralarm, blinden en vensterveiligheid
De elektriciteitsgenerator van de file
Overweldigende berg en overzeese meningen
Groot het leven en het dineren gebied in de open lucht
Ongeveer het Gebied:
Antigua ook als Waladli of Wadadli door de inheemse bevolking worden de bekend, zijn een eiland in de Antillen dat. Het is één van de Eilanden van de Lijzijde in het Caraïbische gebied en het belangrijkste Eiland het land van Antigua en Barbuda.
De Antigua betekenen „oud“ in het Spaans na een pictogram in de Kathedraal van Sevilla, „Santa Maria DE La Antigua“ ? St. Mary van de Oude Kathedraal. De naam Waladli komt uit de inheemse inwoners en betekent ongeveer „ons“.
De omtrek van het eiland is ruwweg 87 km en zijn gebied 281 km2. Zijn bevolking was 80.161 (bij de Telling van 2011). De economie is hoofdzakelijk vertrouwend op toerisme, met de landbouwsector die de binnenlandse markt dienen.
De Engelse Haven op de zuidoostelijke kust is beroemd voor zijn beschermde schuilplaats tijdens hevige onweren. Het is de plaats van een herstelde Britse koloniale zeepost genoemd de „Werf van Nelson“ na Kapitein Horatio Nelson.
Vandaag zijn de Engelse Haven en het naburige dorp van Falmouth gekend als zeilen en het varen bestemmings en leveringscentrum.
Tijdens het Varen van Antigua Week, aan het eind van April en het beginnen van Mei, brengt een jaarlijkse regatta een aantal varende schepen en zeelieden aan het eiland om sporten te spelen.
De belangrijkste Antiguaanse sport is veenmol. Zowel worden de voetbal als het basketbal populair onder de eilandjeugd. Er zijn verscheidene golfcursussen in Antigua.
Wordt het omringd door water, is varen één van de populairste sporten jarenlang met het Varen van Antigua Week geweest en Regatta die van het Jacht van Antigua de Klassieke twee van de meest achtenswaardige het varen van het gebied competities zijn.
Honderden jachten van rond de wereld concurreren rond Antigua elk jaar. De Visserij van de sport is ook een zeer populaire sport met verscheidene grote competities gehouden jaarlijks.
Windsurfing was zeer populair tot vlieger-surft aan het eiland kwam. Kitesurfing of vlieger-inscheept zijn zeer populair bij Strand Jabbawock.
Contact Euro Resales Ltd voor meer informatie.
Als u bezit in snelle Antigua kopen of moet verkopen contacteer vandaag ons.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Antigua"Antigua-Barbuda

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Antigua
Regio: Saint John’s
Provincie: Caribbean
Land: Antigua-Barbuda
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 0 m2
Oppervlakte grond: 0 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close