Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Penang Malaysia EN Inmueble a la venta Penang Pahang ES Immobiliers à Vendre Penang Pahang FR Immobiliari in Venditap Penang Pahang IT Immobilien zum Verkauf Penang Pahang DE дома Продажа недвижимости Penang Pahang RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Penang Pahang Maleisië

Prijs

£378.916 GBP | $514.586 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 177 m2 Oppervlakte grond: 0 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Malaysia
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het buitengewone eiland Met drie slaapkamers Maleisië van Bayu Ferringhi Penang van de Flat
Euroresales Property ID ?
De informatie van het bezit:
Want de verkoop deze welsprekende Flat met drie slaapkamers is, gelegen binnen een super flatgebouw met koopflats riep Bayu Ferringhi, Penang eiland, Maleisië.
De flat wordt gevestigd in het beroemde gebied van de de vakantietoevlucht van Batu Ferringhi. Reeks tegen een achtergrond van een bergketen en een tropisch regenwoud en gezichten een adembenemende mening van Detroit van Malacca.
Uitgerust en opgeknapt om aan de behoeften van een familie te voldoen wordt de 1777 sq voet ruime flat overmatig gelegd met volledige belevingswaarde, en enkel om de 10 minuten gang aan het Strand van Batu Ferringhi.
De woonkamer is een open-planontwerp die tot een modern het dineren gebied met gemakkelijke toegang tot a leiden kitted volledig keuken met alle mod.cons. Kleedt de volledig uitgeruste Keuken met, het Kooktoestel van het Gas, Elektrische Oven, Koelkast/Diepvriezer, Broodrooster, Ketel, Aardewerk, Kokende Werktuigen, Wasmachine en Microgolf.
De hoofddieslaapkamer met een bed van de koningsgrootte, met garderobes wordt gepast, heeft een groot overzees meningsvenster en een eigentijdse Engels-reeksbadkamers.
De twee extra slaapkamers met eenpersoonsbedden hebben overzeese en bergmening. Zij hebben toegang tot de 2de badkamers.
Er is ook de badkamers van een extra meisje naast de keuken.
Volledige Airconditioning met plafondventilatoren in alle ruimten. De toegang van Internet met Telecommunicatie Maleisië wordt geïnstalleerd dat.
24 de Veiligheid van het uur en alle gemeenschappelijke gebieden worden beheerd door een ervaren bedrijf van het faciliteitenbeheer.
Toegang tot een Pool van de Oneindigheid, een Jacuzzi, de pool en de speelplaats van Kinderen, Gymnastiek en gebied bar-B-Que.
Geniet van grote sunsets elke dag en occasionele bliksemonweren van een groot hoesbalkon. Bij feestelijke gelegenheden hebben een grote mening van de massa vuurwerk die van de belangrijkste toevlucht van het Hotel het strand van Batu voeren Ferringhi.
Bekijk de nachtlichten over de nachtmarkt van het comfort van ons 27ste balkon van de Verdieping.
De buurt
Er is een internationale die school op het gebied, voor kinderen dichtbij ideaal gezien wordt gevestigd die in het flatgebouw met koopflats verblijven.
De lokale aantrekkelijkheden omvatten restaurants, voedselhoven, bars en de beroemde nachtmarkt. Naast lokale winkels zijn Tesco & de supermarkten van de Koude Opslag zeer nabijgelegen om zich op uw dagelijkse behoeften te richten. Georgetown heeft een aantal upmarket winkelcomplexxen waar men kan genieten van winkelend voor alle moderne merken, internationale keuken en bioskopen.
Als dat niet is genoeg Georgetown een stad van de Erfenis van Unesco, met eindeloze culturele en architecturale en historische wonderen is om te speuren in. Onderzoek ook de verbazende vernieuwing van erfenisgebouwen in grote hotels, restaurants en koffiewinkels. Nadat al dat activiteit terug aan de flat komt en van een aantal van de meest spectaculaire sunsets van het balkon geniet. Er is nooit een saai ogenblik in Penang!!
Andere Informatie:
Groot hoesbalkon met grote overzeese mening
Flat op 27ste verdieping van een high-end flat met een gebied van 1777 vierkante voet (177 sq meter)
De hoofd slaapkamer met een venster van de het bed en overzees van de koningsgrootte mening, voltooit met een eigentijdse Engels-reeksbadkamers en gepaste garderobes.
2 extra slaapkamers met een gedeelde doucheruimte.
Kleedt de volledig gepaste moderne keuken met het Kooktoestel van het Gas, Elektrische Oven, Koelkast/Diepvriezer, Broodrooster, Ketel, Aardewerk, Kokende Werktuigen, Wasmachine en Microgolf.
De douche/het toilet van het extra meisje maakte aan keuken vast.
Het dineren gebied (zetels 6) naast keuken.
Grote open zitkamer die voor groot balkon met overzeese meningen uitbreiden. Zitkamer met TV, DVD, de verbinding van Internet, Bank, het Kabinet van TV, Koffietafel wordt uitgerust die.
Volledige die flat met de eenheden en de ventilators van de Airconditioning wordt gepast.
Interne grote bergruimten.
De flat wees 2 autoparkeerplaatsen in een specifiek parkeerterreingebouw toe
Volledige toegang tot de communautaire Pool van de Oneindigheid, Jacuzzi, de pool en de speelplaats van Kinderen, Gymnastiek en gebied bar-B-Que.
24 de Veiligheid van het uur en alle gemeenschappelijke die gebieden door een ervaren bedrijf van het faciliteitenbeheer wordt beheerd.
De toegang van Internet met Telecommunicatie Maleisië wordt geïnstalleerd dat.
Het Winkelcomplex van Gurney,
De Wandelgalerij van Komtar
de 1st Wandelgalerij van Penang van de Weg
vijfsterren Hotels langs overzeese voorzijde met het fijne beachfront dineren.
George stad een de erfenisstad van Unesco
De Golfclub van Penang
2 spectaculaire bruggen Penang aan vasteland, één lange 11km, andere lange 20km.
Internationale School (primair & secundair)
In faciliteiten - 2 toegewezen behandelde autoparkeerhavens
Luchthaven - 45 minuten
Ongeveer het Gebied:
Het Eiland van Penang, is het hoofdconstituenteiland van de Maleise staat van Penang. Gevestigd bij de Straat van Malacca, van de noordwestelijke kust van Peninsulair Maleisië, wordt het gescheiden van het vasteland door de Straat Penang.
Het eiland is naar huis aan bijna de helft van de bevolking van Penang; de stad van George Town, die het eiland en de vijf afgelegen eilandjes behandelt, is de seconde van Maleisië - grootste stad door bevolking.
Vroeger genoemd geworden Prins van het Eiland van Wales, werd zijn stad George Town opgericht door Francis Light van het Britse Bedrijf Oost- van India in 1786.
Het eiland is goed - gekend als Silicon Valley van het Oosten en een een hoge vlucht nemende toeristenbestemming. Is de historische kern van George Town een Plaats van de Erfenis van de Wereld van Unesco, terwijl zijn stranden en Penang Heuvel, het langste punt in Penang, eveneens onder toeristen populair zijn.
Als de rest van Maleisië, heeft het Eiland Penang ook een tropisch regenwoudklimaat onder de Köppen klimaatclassificatie, hoewel het grenzen op een tropisch moessonklimaat. Het Eiland van Penang ervaart lichtjes drogere voorwaarden tussen December en Februari van het volgende jaar.
De waaier van temperaturen van hoog van 31 graden van Celsius en laagste punten van 23 graden van Celsius.
Contact Euro Resales Ltd voor meer informatie.
Als u bezit in snel Maleisië kopen of moet verkopen contacteer vandaag ons.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Penang
Regio: Pahang
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 177 m2
Oppervlakte grond: 0 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming: