fav Bewaar    Favorieten (0)


4 Slaapkamers Appartement te koop Wilayah-Persekutuan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Maleisië

Prijs

£981.985 GBP | $1.359.760 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 341 m2 Oppervlakte grond: 0 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Malaysia
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Buitengewone Derde Verdieping Vier het Flatgebouw met koopflats Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Maleisië van het Bed
Euroresales Property ID ?
De informatie van het bezit:
Want de verkoop deze die derde verdieping is, met vier slaapkamers, drie-badkamers (met klein) flatgebouw met koopflats in Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, Maleisië wordt gesitueerd.
Het flatgebouw met koopflats wordt gevestigd op Jalan u-Thant de naam van de ontwikkeling „CREST Nobleton“ is.
Dit bezit is een totaal van 3676 vierkante die voeten van flat, binnen de diplomatieke enclave van Kuala Lumpur worden gevestigd.
De flat wordt verkocht op een volledig geleverde basis en met een inzameling van originele kunstwerken door bekende kunstenaars gecomplimenteerd.
Het balkon en van het venstersgezicht oosten en kijkt op bomen met verstrekt uit aardige visueel van het gebied.
Het bezit omvat ook een buitengewone communale pool, die een aardig gebied om op hete zonnige dagen verstrekt te bedaren.
Samen met de pool is er ook een communale tuin, die een prachtig te ontspannen gebied verstrekt.
Het bezit komt met zijn eigen garage, voor parkeren.
Een buitengewone kans voor die geinteresseerd in het bezitten van bezit op dit buitengewone gebied binnen Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, Maleisië.
Andere Informatie:
Slaapkamers ? 4
Badkamerss ? 3
Ontvangst - 2
Geleverde ? ja
Communale pool ?
Communale tuin ?
Het parkeren - Garage
Vloer ? 341.4 sq meter
Het Land van de mening ?
Richtlijn - het Oosten
Afstand van Overzees - 1 uur
Afstand van Luchthaven - 45 minuten
Afstand van Golf - 15 minuten
Afstand van HoofdAantrekkelijkheid - 15 minuten
Ongeveer het Gebied:
Het federale die Grondgebied is een gebied door de federale die direct regering van Maleisië wordt geregeerd en onder de jurisdictie van het Federale Ministerie van het Grondgebied wordt geregeerd. In tegenstelling tot andere staten in Maleisië, worden de Federale Gebieden niet geregeerd door de staatsoverheid maar zijn onder het Federale beleid en door Yang Di-Pertuan Agong beslist.
Er zijn drie afdelingen op het Federale Grondgebied, namelijk Kuala Lumpur, Labuan en Putrajaya. Van deze drie afdelingen, is Kuala Lumpur de officiële hoofdstad van Maleisië, is Labuan het Internationale Commerciële en van Financiën Centrum (IBFC) terwijl Putrajaya de hub van het Federale beleid en de administratieve hoofdstad van Maleisië is.
Kuala Lumpur, officieel het Federale Grondgebied van Kuala Lumpur (Maleis: Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur) en algemeen bekend als KL, is het nationale kapitaal en de grootste stad in Maleisië. Als globale stad van Maleisië, behandelt het een gebied van 243 km2 (94 sq mi) en heeft een geschatte bevolking van 1.73 miljoen vanaf 2016. Groter die Kuala Lumpur, ook als de Vallei Klang wordt bekend, is een stedelijke agglomeratie van 7.25 miljoen mensen vanaf 2017. Het is onder het snelst - groeiende metropolitaanse gebieden in Zuidoost-Azië, in zowel bevolking als economische ontwikkeling.
Kuala Lumpur is het culturele, financiële en economische centrum van Maleisië. Het is ook naar huis aan het Parlement van Maleisië en de officiële woonplaats van de Maleise Koning (Yang Di-Pertuan Agong), Istana Negara. De stad hield eens het hoofdkwartier van de uitvoerende en gerechtelijke takken van de federale overheid, maar deze werden opnieuw gevestigd aan Putrajaya begin 1999. Nochtans, blijven sommige secties politieke organismen nog in Kuala Lumpur.
Kuala Lumpur is één van de drie Federale Gebieden van Maleisië, enclaved binnen de staat van Selangor, op de centrale het westenkust van Peninsulair Maleisië. [10] sinds de jaren '90, heeft de stad gastheer aan vele internationale sportieve, politieke en culturele gebeurtenissen met inbegrip van de Spelen van de Commonwealth van 1998 en de 2017 Zuidoostaziatische Spelen gespeeld. Kuala Lumpur heeft snelle ontwikkeling in recente decennia ondergaan en naar huis aan de langste tweelinggebouwen in de wereld, de Torens Petronas geweest, die sindsdien een iconisch symbool van Maleise ontwikkeling zijn geworden.
Kuala Lumpur heeft een uitvoerig die wegsysteem door een uitgebreide waaier van openbaar vervoernetwerken wordt gesteund, zoals de Massa vervoert de Snelle (MRT) Doorgang, Lichte Metro (LRT), Snelle Doorgang (BRT), monorail, forenzenspoor en een verbinding van het luchthavenspoor per bus. Kuala Lumpur is één van de belangrijke steden in de wereld voor toerisme en het winkelen, zijnd de tiende het meest-bezochte stad in de wereld in 2017. De stad huisvest drie van de tien grootste winkelcomplexxen van de wereld.
Beschermd door de Waaier Titiwangsa in het het oosten en van Indonesië Eiland van Sumatra in het westen, is Kuala Lumpur veilig van sterke winden en heeft een tropisch regenwoudklimaat (Köppen klimaatclassificatie Af), dat, samen met overvloedige regenval, vooral tijdens het noordoostelijke moessonseizoen vanaf Oktober aan Maart warm en zonnig is. De temperaturen neigen constant te blijven. De maxima hangen tussen 32 en 35 °C (90 en 95 °F) en raken ooit 40 °C (104.0 °F), terwijl de minima tussen 23.4 en 24.6 °C (74.1 en 76.3 °F) hangen en onder 14.4 °C nooit gevallen (57.9 °F). Kuala Lumpur ontvangt typisch minimum 2.600 mm (100 binnen) jaarlijks regen; Juni en Juli zijn vrij droog, maar zelfs toen, overschrijdt de regenval typisch 131 millimeter (5.2 binnen) per maand.
Contact Euro Resales Ltd voor meer informatie.
Als u bezit in snel Maleisië kopen of moet verkopen contacteer vandaag ons.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Wilayah-Persekutuan"Maleisië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Wilayah-Persekutuan
Regio: Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 341 m2
Oppervlakte grond: 0 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:
Dutch language

Verander taal close