fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Roumieh Beyrouth Libanon

Prijs

£1.144.036 GBP | $1.560.858 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte: 2512 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Lebanon
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De Kans Roumieh Maten Libanon van de ontwikkeling
Euroresales Property ID ?
De informatie van het bezit:
Want de verkoop deze die ontwikkelingskans in Roumieh wordt gevestigd is, Maten, Libanon.
De perceelgrootte is ongeveer 2512 vierkante meter in grootte en bij $600 per (537 euro) meter verkocht.
Matn, soms gespelde Metn, is een district in het Onderstel Libanon Governorate van Libanon, het oosten van hoofdBeiroet van Libanon. Het districtskapitaal is Jdeideh. Matn is één van de populairste gebieden in Libanon, met zijn rijk landschap en zijn schitterende mening van het Middellandse-Zeegebied.
Libanon heeft een gematigd Mediterraan klimaat. Op kustgebieden, zijn de winters over het algemeen koel en regenachtig terwijl de zomers heet en vochtig zijn. Op meer opgeheven gebieden, laten vallen de temperaturen gewoonlijk onder nul tijdens de winter met zware sneeuwdekking die tot de vroege zomer op de hogere bergtoppen blijft.
Hoewel het grootste deel van Libanon vrij een hoop van regenval ontvangt, wanneer jaarlijks gemeten in vergelijking met zijn dorre omgeving die, ontvangen bepaalde gebieden in noordoostelijk Libanon weinig wegens regenschaduw door de hoge pieken van de westelijke bergketen wordt gecreeerd.
Andere Informatie:
Perceel - 2512 sq meter
Ongeveer het Gebied:
Roumieh is een dorp ten noordoosten van Beiroet in Libanon. Omringd door pijnboom-beboste heuvels, is Roumieh 5 - of om de 10 minuten aandrijving van de kust. Roumieh is gekend als prettige, schilderachtige kleine bergstad met vele tuinen.
Roumieh wordt gekenmerkt tegen een gematigd klimaat, met inbegrip van de droge zomers, de regenachtige winters, en overgangsdaling en lentetijden. Het wordt gevestigd 550 tot 700 meters boven overzees - niveau.
Als alle Libanese bergdorpen, is Roumieh duidelijk met zeer mooie die terrassen (Jleleh), wordt ontworpen om het gebruik van zijn land voor landbouw en tuinbouw te optimaliseren. Zoals hierboven aangehaald, enkele die gewassen in Roumieh worden gekweekt zijn namelijk uitzonderlijk goed gezien dat de opgehouden gemeenschap die agrarisch bijna een halve eeuw zijn geleden.
Contact Euro Resales Ltd voor meer informatie.
Als u bezit in snel Libanon kopen of moet verkopen contacteer vandaag ons.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Roumieh
Regio: Beyrouth
Provincie:
Land: Libanon
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 2512 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close