fav Bewaar    Favorieten (0)


Land-Perceel te koop Shakawe North-West District Botswana

Prijs

£503.082 GBP | $669.552 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Land-Perceel
Grootte: Oppervlakte: 214000 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Botswana
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het buitengewone Perceel van het Land voor Verkoop in Botswana van het Noordwesten
Euroresales Property ID-
De Informatie van het land:
Het Gebied van het land: 21.4 Hectaren
Toegewezen als Plantaardig Landbouwbedrijf
Kan voor de Zaken van het Toerisme worden gebruikt
Gevestigd langs de Rivier Okavango
Populair Gebied voor Wilde dieren
Geadviseerd voor Industrie van de Toerist
Ongeveer het Gebied:
Het district of Ngamiland van het Noordwesten zijn één van de eerste niveau administratieve onderverdelingen van Botswana. Voor telling en administratieve doeleinden wordt Ngamiland onderverdeeld in het Oosten Ngamiland, het Westen Ngamiland en Delta Ngamiland (Okavango). Het wordt geregeerd door een Commissaris van het District, door de nationale overheid wordt benoemd, en de verkozen Raad die van het District van het Noordwesten. Het administratieve centrum is Maun.
Vanaf 2011, was de totale bevolking van het district 175.631 in vergelijking met 142.970 in 2001. Het groeipercentage van bevolking tijdens het decennium was 2.08. Het totale aantal arbeiders vormde 32.471 met 16.852 mannetjes en 15.621 wijfjes, met een meerderheid van hen betrokken bij landbouw.
Maun, de Tsodilo Heuvels, de Reserve van het Spel Moremi, de Holen Gchwihaba (van Drotsky), de Heuvels Aha (op de grens met Namibië), het Museum Nhabe in OnderwijsPark Maun, en Maun is de belangrijkste toeristenaantrekkelijkheden in het district.
Het gebied heeft een gemiddelde verhoging van rond 915 m (3.002 voet) boven het gemiddelde overzees - niveau. Het vegetatietype is Savanne, met lange grassen, struiken en bomen. De jaarlijkse precipitatie is rond 650 mm (26 binnen), de meesten waar tijdens de zomer vanaf November aan Mei wordt ontvangen.
Het District van het noordwesten deelt zijn grenzen met de volgende buitenlandse gebieden: Het Gebied van Omaheke, Namibië in zuidwesten, Otjozondjupa Gebied, Namibië in het westen, Kavango Oost-Gebied, Namibië in noordwesten en Zambezi Gebied, Namibië in het noorden. In eigen land, het grenzen Centraal District in zuidoosten, District Ghanzi in zuidwesten en District Chobe in het oosten.
Als het grootste deel van Botswana, bestaat het uit gedeeltelijk ontlede plateaus, in dit geval neer morsend van de Grasvlakte Kaukau die aan het noordwesten ligt. Deze stroom en Rivier Okavango voeren in de meestal endorheic Delta Okavango af. De delta per seizoen overstromingen in het endorheic Meer Ngami aan het zuiden, en in de Rivier Thamalakane die via de Rivier Boteti Makgadikgadi zoute pannen aan het zuidoosten voedt. De meeste rivieren in het gebied zijn seizoengebonden, en onderworpen aan flitsvloed. Maun, de de Heuvels Tsodilo, Reserve van het Spel Moremi, (Drotsky) de Holen Gchwihaba, de Heuvels Aha, het Museum Nhabe en het OnderwijsPark Maun zijn de belangrijkste toeristenaantrekkelijkheden in het district.
Contact Euroresales Ltd voor meer informatie.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Shakawe
Regio: North-West District
Provincie:
Land: Botswana
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 214000 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close