Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sepang Malaysia EN Inmueble a la venta Sepang Selangor ES Immobiliers à Vendre Sepang Selangor FR Immobiliari in Venditap Sepang Selangor IT Immobilien zum Verkauf Sepang Selangor DE дома Продажа недвижимости Sepang Selangor RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Appartement te koop Sepang Selangor Maleisië

Prijs

£32.464 GBP | $43.454 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 53 m2 Oppervlakte grond: 53 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Malaysia
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Buitengewone 1 slaapkamervilla voor verkoop in de Toevlucht Maleisië van Avani Sepang Goldcoast
Het bezitsidentiteitskaart van Euroresales: -
De Details van het bezit
Hier stellen wij dit overweldigende 1 bed 1 badkamers voor volledig geleverd duplexvilla met een vloerruimte van 53 m2. De reeks in één van de mooiste plaatsen in Maleisië zal eerst om te zien aan deze verbazende prijs kopen.
Ongeveer de Toevlucht.
Het leven van de kust in zalig saldo. Gootsteen in stijl en comfort in een overwatervilla. De schop terug in het fonkelen overzeese meningen en geniet van gemakkelijke toegang tot al actie. Onze toevlucht Sepang neemt de vorm die van een palm, zich uit van de water? s rand bij populair strand Goldcoast uitbreiden.
315 Polynesia-inspired overwater villas
Privé beachfrontplaats
Vijf voedsel en drankafzet, twee bars en een zitkamer
AvaniKids, AvaniSpa, en strand en tuinfaciliteiten
40-minieme aandrijving van de Internationale Luchthaven van Kuala Lumpur
Er zijn eindeloze dingen in Sepang te doen. Kies uw niveau van opwinding en duik rechtstreeks binnen. Rek uit met yoga. Spel in het zand. De rivieren van de cruise en mangrovebossen. Ervaar het snelste rennen ter wereld. Of ga op de oceaan weg. Alles kan worden geschikt enkel aangezien u van het houdt.

De eigenschappen omvatten
· Overweldigende overzeese meningen
· 1 slaapkamer
· 1 badkamers
· Duplex Villa
· 53 m2
· Volledig Geleverd
· Op site Spa
· De Club van jonge geitjes
Ongeveer het Gebied
Het district Sepang is een district in het zuidelijke deel van de staat van Selangor in Maleisië wordt gevestigd dat. Het District van Sepang behandelt een gebied van rond 600 vierkante kilometers, en had een bevolking van 190.889 in de Telling van 2010 (exclusief vreemdelingen). [4]
Het district van Sepang is ook beroemd voor de gemeente van Cyberjaya, die ook genoemd geworden Silicon Valley van Maleisië vis-à-vis zijn vereniging met de doctorandus in de exacte wetenschappen Maleisië is. Het kapitaal van district Sepang is Salak Tinggi, die uit stad Sepang overnam. [nodig citaat]
The remaining areas of Puchong, such as Bukit Puchong 2, 16 Sierra, Pulau Meranti, Bandar Nusaputra, Taman Putra Perdana, Taman Putra Prima, Taman Meranti Jaya and Taman Mas, are located in this district.

Contact Euro Resales Ltd om een inspectie of voor meer informatie te boeken.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sepang
Regio: Selangor
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 53 m2
Oppervlakte grond: 53 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: