fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Kuala Lumpur Kuala Lumpur Maleisië

Prijs

£350.099 GBP | $484.784 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 147 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Malaysia
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
2 de Flat van de Luxe van de slaapkamer in Overweldigende Centrale Plaats, Kuala Lumpur, Maleisië
Euroresales Property ID ?
DE PLAATS VAN HET BEZIT
De Woonplaatsen van Sentral,
Kl Sentral
Kuala Lumpur
Maleisië
50470
Maleisië
HET OVERZICHT VAN HET BEZIT
Met zijn adembenemende stranden, wild en divers gamma van het fascineren van mensen en culturen, is het weinig wonder die Maleisië als één van de het fascineren plaatsen over de wereld blijft worden geweten. Deze overweldigende flat biedt de kans voor iemand in deze glorierijke plaats aan te investeren.
Gevestigd bij de bouw van Woonplaatsen Sentral, juist in het hart van het overweldigende kapitaal van Maleisië ? s, kenmerkt Kuala Lumpur, deze flat 2 ensuiteslaapkamers, een ontvangstruimte, 24 uurveiligheid, die meningen van niet alleen de stedelijke omgeving maar ook het natuurlijke landschap van de nabijgelegen Botanische Tuin Perdana overweldigen, die de flat overziet. Evenals het kunnen van een prachtige flat genieten, kunnen de ingezetenen van het gebouw uit de enorme die serie van faciliteiten ook voordeel halen bij complex met inbegrip van privé parkeren, gymnasium, 6 ster worden aangeboden restaurant, overweldigende dakmeningen, BBQ gebied, die ruimte lezen, groen zetten die, pool, bargebied, sauna en stoomruimte waden. Het bezit biedt ook exclusieve toegang tot het nabijgelegen station KL aan Sentral en is langs ook omringd zo vele fabelachtige het winkelen gebieden aangezien u kon veronderstellen.
Dit bezit niet alleen biedt kopers een ruime en comfortabele plaats om te leven zelf maar ook de kans aan om in de snelgroeiende Maleise markt van de vakantiehuur te investeren. Kuala Lumpur is niet alleen een mooi gebied uit eigen beweging maar is ook een grote plaats waarvan om veel andere het fascineren en unieke gebieden en de culturen van dit land te ontdekken. Binnen een korte afstand van de flat zijn er talloze bezienswaardigheden zoals het Nationale Museum van TweelingTorens Maleisië en Petronas dat officieel vermeld in de hoogste tien hoogste gebouwen in de wereld zijn. Het bezit is ook enkel een korte aandrijving vanaf veel van de gebieden adembenemende stranden.
Voor die die aan onderneming een weinig verder dit wensen, is Maleisië ook een grote basis om andere delen van Azië zoals Singapore, Indonesië, Kambodja, Vietnam en Thailand te onderzoeken.
De sporten en de vrije tijdsfans zullen net thuis hier voelen aangezien het gebied met het verbazen lopend wordt ingepakt, cirkelend, watersport en visserijgebied. De fans van het golf zullen voelen alsof zij ? ve paradijs vonden aangezien het gebied door talrijke fantastische cursussen zoals Koninklijke Golfclub Selangor (6 mijlen weg) en Golf Mahkota & de Club van het Land (enkel 3 mijlen weg) wordt omringd.
Het gebied is ook zeer goed-verbonden vervoer wijze ter plaatse, lucht en overzees. Zoals vermeld, is het bezit juist naast het station KL, dat directe toegang tot de Internationale Luchthaven van Kuala Lumpur (ruwweg 40 mijlen weg) aanbiedt. Dit verstrekt natuurlijk nog een andere reusachtig plus punt in de context van de van de vakantiehuur en forens markten.
DE DETAILS VAN HET BEZIT
De woonplaatsen Sentral is een onderhouden die woonplaats, bij KL Sentral, Kuala Lumpur wordt gevestigd. It neighbours Suasana Sentral Loft, Sri Bukit Persekutuan and Bangsar Utama a little bit further from it. Het bestaat uit een 55 verdiepings tweelingtoren die uit een totaal van 752 eenheden, met een verscheidenheid van 17 types van vloerplan om bestaat te kiezen van. De samengestelde grootte strekt zich van 1.087 uit tot 4.327 vierkante voet. Het aantal slaapkamer varieert van 1 tot 4+1 terwijl de badkamers zich van 1 tot 5 uitstrekt. Onder faciliteiten bij de Woonplaatsen Sentral worden verstrekt omvat zout waterpool, gymnasium, stoombad, sauna, BBQ kuilen, het gebied van de Bar en de zitkamer die van de Hemel. De meeste faciliteiten maken volledig gebruik van de prachtige mening van de horizon die van Kuala Lumpur zo de ingezetenen verzekeren kunnen van de mening genieten terwijl het gebruiken van deze faciliteiten. Het belooft grote toegankelijkheid en connectiviteit aangezien het in het hart van het nieuwe centrale bedrijfsdistrict van KL Sentral wordt gevestigd. Het is één van de meest gebegeerde plaatsen in de staat toe te schrijven aan zijn dichte nabijheid aan grootste het vervoershub van Maleisië ? s, die 8 spoorsystemen en veelvoudige wegen en snelwegen opschept. Behalve dat, beloven een korte aandrijving aan Bangsar winkelpartijen en Brickfileds grote serie van voedsel en drankafzet, banken evenals het winkelende centrum van het Dorp Bangsar. De nabijgelegen school omvat SMK dichtbij La Salle en SRKT ViveKananda. Voor recreatief doel, kunnen de ingezetenen de tuin van het Meer bezoeken KL, die enkel tegenover het gebouw wordt gevestigd.
ONGEVEER HET GEBIED
Een horizon door minaretten, mogol-Stijl koepels en wolkenkrabbers wordt onderbroken die; de kleurrijke, voedsel-box-gevoerde die straten door een bladluifel van banyan bomen ? dit in de schaduw worden gesteld is Kuala Lumpur.
Is het wellustige kapitaal van Maleisië ? s een feest voor alle betekenissen. Hier zult u historische monumenten, staal-beklede wolkenkrabbers, weelderige parken vinden, megasized winkelcomplexxen, drukke straatmarkten en levendige nachtclubs.
De essentiële onderdelen van de trillende mengeling zijn de wierook-omhulde, kleurrijk versierde moskees en de tempels van de land? s Maleise, Chinese en Indische gemeenschappen. Een verering voor deze oude culturen is evenwichtig met een aandrijving dat in de moderne wereld, een wens moet worden gestopt die in een creatieve eigentijds-kunst en ontwerpscène, een ambitieus riverbank-regeneratieproject en een dynamische architectuur wordt weerspiegeld: nieuwe Uitwisseling 106 toren is langer dan de iconische Torens Petronas.
KL -KL-ites van vandaag wordt gescheiden door nauwelijks een handvol generaties van de standvastige Chinese en Maleise tinprospectors die de stad oprichtten, die het snijden uit maagdelijke wildernis. Tegen de tijd dat de Britten tot het de hoofdstad van Peninsulair Maleisië in recent - 19 Theeuw maakten, oprichtend grote koloniale gebouwen, had KL slechts voor een paar decennia bestaan.
Sedertdien is KL centrumstadium op Maleise geschiedenis geweest. Het stadion Merdeka was waar, in 1957, de land? s eerste eerste minister, Tunku Abdul Rahman, verklaard onafhankelijkheid. De stad ook als nieuwe nationale overheid wordt gevierd kwam aan macht in 2018 die.
Om volledig aan locals te verbinden, sluit me aan bij hen in twee van hun favoriete tijdverdrijven: het winkelen en het eten. De Maleise cultuur van de consument bereikt zijn zenit in KL, waar u de hele dag het doorbladeren glitzy wandelgalerijen met airconditioning zoals Paviljoen KL, Suria KLCC en Medio Vallei Megamall op zoek naar ontwerpermanier en koopjes kon besteden. Bangsar en Publika zijn de plaatsen om voor lokale etiketten en het werk van ongebruikelijke onafhankelijke ontwerpers te gaan. Alternatief, onderzoek Centrale Markt voor plaatselijk gemaakte herinneringen en ambachten; en jaag uit weinigen artisans en antiquiteitenhandelaars die nog winkel in en rond Chinatown houden blijven.
Ondanks de hitte, is dit een te voet het best onderzochte stad. De gang en u kan al actie vangen en de frustratie bewaren om verward te worden in één van de alle-ook-frequente opstoppingen van KL. Het lopen, zal u ontdekken de delen van KL de laid-back sfeer behouden en wildernislushness van kampung (dorp) het eens was. Wat meer, zal u is zeker om over beste het dineren van een aantal van de stad zijn te komen vlekken: de venterboxen en de traditionele buurt kopitiam (koffiewinkels) die u over met

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kuala Lumpur
Regio: Kuala Lumpur
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 147 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close