fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Kuala Lumpur Kuala Lumpur Maleisië

Prijs

£138.332 GBP | $191.549 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 196 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Malaysia
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De mooie Flat van de Penthouse van 3 Slaapkamer in Uitstekende Centrale Plaats, Dutamas, Kuala Lumpur, Maleisië
Identiteitskaart van het Bezit van Euroresales:
DE PLAATS VAN HET BEZIT
De Flat van de Mening van Changkat,
Jalan Dutamas Raya,
Dutamas,
Kuala Lumpur,
Maleisië
HET OVERZICHT VAN HET BEZIT
Met zijn overweldigende stranden, prachtig klimaat, enorm wild en divers gamma van het fascineren van mensen en culturen, is het weinig wonder die Maleisië als één van de het fascineren plaatsen over de wereld blijft worden geweten. Deze overweldigende flat biedt de kans voor iemand in deze prachtige plaats aan te investeren.
Gevestigd bij de bouw van de Mening Changkat in de prachtige gemeente van Dutamas, kenmerkt het recht in het hart van het overweldigende kapitaal van Maleisië ? s, Kuala Lumpur, deze flat 3 slaapkamers, 3.5 badkamerss die, open plan/het dineren gebied, wasserijgebied en door prachtige meningen van de stad omringd leven. Evenals het kunnen van een prachtige flat genieten, kunnen de ingezetenen van het gebouw uit de enorme die serie van faciliteiten ook voordeel halen bij complex met inbegrip van een barbecuegebied, tennisbaan, gymnasium, zwembad, sauna en een minimarkt worden aangeboden. De veiligheid wordt ook gehandhaafd de wijzer rond bij het gebouw.
Dit bezit niet alleen biedt kopers een ruime en comfortabele plaats om te leven zelf maar ook de kans aan om in de snelgroeiende Maleise markt van de vakantiehuur te investeren. Kuala Lumpur is niet alleen een mooi gebied uit eigen beweging maar is ook een grote plaats waarvan om veel andere het fascineren en unieke gebieden en de culturen van dit land te ontdekken. Binnen een korte afstand van de flat zijn er talloze bezienswaardigheden zoals het Nationale Museum van TweelingTorens Maleisië en Petronas dat officieel vermeld in de hoogste tien hoogste gebouwen in de wereld zijn.
Voor die die aan onderneming een weinig verder dit wensen, is Maleisië ook een grote basis om andere delen van Azië zoals Singapore, Indonesië, Kambodja, Vietnam en Thailand te onderzoeken.
De sporten en de vrije tijdsfans zullen net thuis hier voelen aangezien het gebied met verbazen ingepakt wordt die en het cirkelen gebieden lopen. De fans van het golf zullen voelen alsof zij ? ve paradijs vonden aangezien het gebied door vele fantastische cursussen met inbegrip van de Cursus van het Golf Titiwangsa (5 mijlen weg) en TPC Kuala Lumpur wordt omringd (6 mijlen weg).
Het gebied is ook zeer goed-verbonden vervoer wijze ter plaatse, lucht en overzees. Is de Internationale Luchthaven van Kuala Lumpur weg 49 mijlen. Dit verstrekt natuurlijk nog een andere reusachtig plus punt in de context van de van de vakantiehuur en forens markten.
DE VERDERE DETAILS VAN HET BEZIT
Dit is een penthouseeenheid op de hoogste vloer met adembenemende meningen van de stad. Het is winderig en koel met verse lucht van elk venster in de eenheid. De eenheid heeft 3 behandelde parkeerterreinen, 2 parkeerterreinen bij de voorzijde de dichtbij gevestigde hal en een andere één.
De Mening van Changkat is een onvervreemdbare die flat in Dutamas, Kuala Lumpur, Maleisië wordt gevestigd, heeft de vloer van de Penthouse 4 eenheden. Maak is op dusdanig dat elke eenheid een muur met slechts één buur deelt.
De ingezetenen hebben binnenshuis toegang tot faciliteiten zoals een barbecuegebied, tennisbaan, gymnasium, zwembad, sauna en een minimarkt. De veiligheid wordt ook de wijzer rond gehandhaafd.
Er is verscheidene belevingswaarde binnen het drijven van afstand van Mening Changkat en deze gaan van winkelcomplexxen tot scholen. De ingezetenen zullen plaatsen zoals Suria KLCC, Medio Vallei Megamall, Times Square Berjaya, Één Utama en het Winkelende Centrum van de Wandelgalerij vinden.
De scholen zoals de Internationale School van Mont Kiara en de Internationale School van de Tuin zijn op het gebied, die deze geschikt maken om voor studenten toegang te hebben tot.
Andere nabijgelegen belevingswaarde omvat het Golf van Kuala Lumpur & de Club van het Land, de RuiterClub van Bukit Kiara, het Centrum van de Specialist Damansara, het Universitaire Ziekenhuis en het Ziekenhuis Pantai.
De toegankelijkheid aan en van Mening Changkat wordt gemaakt met zijn nabijheid aan belangrijke wegen zoals Jalan Duta en Jalan Kuching geschikt. De bestuurders kunnen tot belangrijke wegen zoals de de Noord-zuid Snelweg, Weg van de SPRINT en de Verbinding ook toegang hebben Penchala. Dit netwerk van wegen maakt het gemakkelijk om tot het Centrum van de Stad van Kuala Lumpur toegang te hebben dat slechts een minieme aandrijving 15 van Mening Changkat is.
De plaatsen zoals Petaling Jaya en Bandar Utama zijn nog dichter.
ONGEVEER HET GEBIED
Een horizon door minaretten, mogol-Stijl koepels en wolkenkrabbers wordt onderbroken die; de kleurrijke, voedsel-box-gevoerde die straten door een bladluifel van banyan bomen ? dit in de schaduw worden gesteld is Kuala Lumpur.
Is het wellustige kapitaal van Maleisië ? s een feest voor alle betekenissen. Hier zult u historische monumenten, staal-beklede wolkenkrabbers, weelderige parken, mega met maat winkelcomplexxen, drukke straatmarkten en levendige nachtclubs vinden.
De essentiële onderdelen van de trillende mengeling zijn de wierook-omhulde, kleurrijk versierde moskees en de tempels van de land? s Maleise, Chinese en Indische gemeenschappen. Een verering voor deze oude culturen is evenwichtig met een aandrijving dat in de moderne wereld, een wens moet worden gestopt die in een creatieve eigentijds-kunst en ontwerpscène, een ambitieus riverbank-regeneratieproject en een dynamische architectuur wordt weerspiegeld: nieuwe Uitwisseling 106 toren is langer dan de iconische Torens Petronas.
KL -KL-ites van vandaag wordt gescheiden door nauwelijks een handvol generaties van de standvastige Chinese en Maleise tinprospectors die de stad oprichtten, die het snijden uit maagdelijke wildernis. Tegen de tijd dat de Britten tot het de hoofdstad van Peninsulair Maleisië in recent - 19 Theeuw maakten, oprichtend grote koloniale gebouwen, had KL slechts voor een paar decennia bestaan.
Sedertdien is KL centrumstadium op Maleise geschiedenis geweest. Het stadion Merdeka was waar, in 1957, de land? s eerste eerste minister, Tunku Abdul Rahman, verklaard onafhankelijkheid. De stad ook als nieuwe nationale overheid wordt gevierd kwam aan macht in 2018 die.
Om volledig aan locals te verbinden, sluit me aan bij hen in twee van hun favoriete tijdverdrijven: het winkelen en het eten. De Maleise cultuur van de consument bereikt zijn zenit in KL, waar u de hele dag het doorbladeren glitzy wandelgalerijen met airconditioning zoals Paviljoen KL, Suria KLCC en Medio Vallei Megamall op zoek naar ontwerpermanier en koopjes kon besteden. Bangsar en Publika zijn de plaatsen om voor lokale etiketten en het werk van ongebruikelijke onafhankelijke ontwerpers te gaan. Alternatief, onderzoek Centrale Markt voor plaatselijk gemaakte herinneringen en ambachten; en jaag uit weinigen artisans en antiquiteitenhandelaars die nog winkel in en rond Chinatown houden blijven.
Dit is een te voet het best onderzochte stad. De gang en u kan al actie vangen en de frustratie bewaren om verward te worden in één van de alle-ook-frequente opstoppingen van KL. Het lopen, zal u ontdekken de delen van KL de laid-back sfeer behouden en wildernislushness van kampung (dorp) het eens was. Wat meer, zal u is zeker om over beste het dineren van een aantal van de stad zijn te komen vlekken: de venterboxen en de traditionele buurt kopitiam (koffiewinkels) die u over met het aroma van vers gekookt voedsel en de belofte van verfrissing met tropische sappen en koeldranken wenken.
Voor een buitengewone visuele

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kuala Lumpur
Regio: Kuala Lumpur
Provincie:
Land: Maleisië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 196 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close