Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Singapore Singapore EN Inmueble a la venta Singapore Singapore ES Immobiliers à Vendre Singapore Singapore FR Immobiliari in Venditap Singapore Singapore IT Immobilien zum Verkauf Singapore Singapore DE дома Продажа недвижимости Singapore Singapore RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Appartement te koop Singapore Singapore Singapore

Prijs

£1.287.600 GBP | $1.574.250 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 62 m2
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Singapore
Talen: Engels
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
De Flat van de luxe in Iconisch Sail@Marina, de Baai van de Jachthaven, Singapore
Identiteitskaart van het Bezit van Euroresales:
DE PLAATS VAN HET BEZIT
De baai van de Jachthaven van het Zeil @,
De Boulevard van de jachthaven,
De Jachthaven van Singapore,
Het Zuiden van de jachthaven,
Centrale 018985.
HET OVERZICHT VAN HET BEZIT
Met zijn overweldigende gebieden van natuurlijke die schoonheid met high-end gebouwen, zaken en technologie worden gemengd, is Singapore als één van de wenselijkste plaatsen overal in de wereld te voorschijn komen leven. Op aanbieding is hier een kans om in dit adembenemende deel van de wereld met deze prachtige luxeflat te investeren.
Gevestigd bij het fantastische die flatgebouw als het Zeil wordt bekend, is het recht in het hart van het fascineren van Singapore ? s het gebied van de Boulevard van de Jachthaven, de luxeflat op de 33ste verdieping, meet 668sqft en kenmerkt 1 die slaapkamer met woonkamerkubieke meter het dineren gebied, in keuken met alle witte goederen en een walk-in garderobe met een douche van toiletkubieke meter wordt gebouwd. De eenheid voelt ruim aangezien de slaapkamer een schuifdeur heeft die in het het leven gebied uitbreidt. Het heeft ook een poolmening maar omdat het op zulk een hoog niveau is, is er ook een overweldigende te genieten van stadsmening. Evenals de flat zelf, kunnen de ingezetenen van de vele extra diensten bij complex met inbegrip van zwembaden profiteren, barbecuegebied, tennisbanen, gymnastiek, kuuroord, een dans/een trainingstudio, het werkbureau van biljartkubieke meter met volledige overzeese mening (de laatstgenoemden, enkel één vloer hieronder, gemakshalve toegankelijk van de eenheid met vrije wifi), grote het bekijken galerij op de zelfde vloer met overzeese mening waar F9 rennend kan worden gezien, grote ruimten die voor gebeurtenissen en partijen voor ingezetenen, veiligheidsagenten, de een full-time beheersbureau en dienst van de 24 uurportier kunnen worden gehuurd.
Dit bezit niet alleen biedt eigenaars een comfortabele en ruime plaats om maar ook de kans aan aan onderneming in de winstgevende en altijd groeiende markt van de vakantiehuur te leven. Dank aan de totstandkoming van directe huurplaatsen zoals Airbnb en booking.com, de markt van de vakantiehuur gaat op dit ogenblik door een gouden leeftijd en Singapore blijft één van snelst - groeiende gebieden over Azië in deze context. Baai de van de binnenstad van de Jachthaven, hart van de prestigieuze zaken van Singapore disrict is niet alleen een prachtig gebied op zichzelf maar ook een goede basis waarvan om te ontdekken eindeloze andere van het Zuidoostaziatische gebied voor de overweldigende stranden van Bali, Phuket, nabijgelegen Angkor Wat enz. benieuwd is.
Een andere reusachtig trekt want het bezit het feit is dat dit gebied het centrum en de broeikas voor sport en vrije tijdsactiviteiten met talrijke het lopen/het cirkelen gebieden, watersporten en visserijgebieden dicht langs evenals vele uitstekende golfcursussen zoals de Cursus van het Golf van de Baai van de Jachthaven en de Cursus van het Golf Serapong is.
Het gebied is ook plaatselijk, met de uitstekende weg als spoordiensten, en internationaal via zeer goed-verbonden wijs vervoer zowel lucht en overzees. Er zijn 8 bushaltes en verscheidene MRT (de Snelle Doorgang van de Massa) posten binnen 5 minuten na het bezit. Er zijn ook 2 internationale luchthavens binnen 25 minuten na de het bezit, de Luchthaven Seletar en Luchthaven van Singapore Changi die nog een andere reusachtig plus punt voor de woonforens en de markten van de vakantiehuur verstrekken.
DE VERDERE DETAILS VAN HET BEZIT
De baai van de Jachthaven van het Zeil @ is luxe gemengde die flat en het winkelen complex bij de prestigieuze Boulevard van de Jachthaven in District 1 wordt gevestigd. Het is een architecturaal wonder dat om de langste woningbouw van het land wordt geworven te zijn. Het werd gebouwd om een zeer hoge norm voor een geïntegreerde levensstijl voor zijn ingezetenen te bepalen. De overvloedige faciliteiten en de strategische plaats van de Baai van de Jachthaven van het Zeil @ bieden opmerkelijke belevingswaarde aan. wegens de hoge vraag naar het gebied, dit is een voordelige investering.
Deze luxeflat verzekert elk comfort en gemak van zijn inwoners. De veiligheid wordt voorrang gegeven die zodat de ingezetenen veilig en beveiligen kunnen voelen in hun huizen. Er is een vierentwintig die urenveiligheid wordt verstrekt om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de ingezetenen niet wordt gecompromitteerd. De camera's van kabeltelevisie en bewaakte personals staan geen onbevoegd binnendringen toe en de vreemdelingen worden grondig gecontroleerd. Er is een tennisbaan voor ingezetenen die sportenenthousiasten zijn. Er is een hemelzitkamer die de enorme openluchttuinen overziet. Carparks is groot om alle voertuigen van de ingezetenen aan te passen en is goed genoeg behandeld om hen tegen de natuurlijke elementen te beschermen. Voor de bewuste geschiktheid zijn er een gymnasium en een geschiktheidscentrum binnen het gebouw. Zij zijn goed uitgerust en goed gehandhaafd. De ingezetenen kunnen tot het bij hun gemak hetzij in de ochtend of de avond toegang hebben. Er is een reusachtige speelplaats op het gebouw dat voor kinderen kan worden gebruikt en diverse sportengebeurtenissen zoals het aanstoten, het lopen, vroeg ochtendyoga en de vergaderingen van de gezondheidsclub organiseren. Het zwembad wordt goed regelmatig gehandhaafd, en de kinderen ? die s pool waden kunnen voor recreatieve activiteiten worden gebruikt. Er is een BBQ kuil waar de inwoners toevallige bijeenkomsten voor openluchtmaaltijd kunnen hebben. Na een vermoeiende dag, er een van de kuuroordpool en stoom ruimten zijn om te vertroetelen.
Het bezit is gebaseerd in het Centrale BedrijfsDistrict (CBD). Zo is het openbaar vervoer altijd dadelijk beschikbaar bij de drempel. Om verkeerscongestie en smog te verminderen heeft het bezit directe toegang tot MRT en andere belevingswaarde. De ontwikkeling wordt verbonden met de rest van de stad door significante rijwegen.
Controleer de complexe ?s fantastische website in http:/// verdere informatie.
ONGEVEER HET GEBIED
Vierend zijn smeltende pot van culturen, heeft Singapore die vonk, en het snel wordt één van van Azië ? s klap-lijst bestemmingen.
Het zoeven rond Singapore kan een kwestie van minuten nemen, dankzij één van de systemen van het wereld? s meest efficiënte en wijdverspreide openbare vervoer. Hankering voor ontbijt in Weinig India, maar wil de tempels in Chinatown voor de lunch bezoeken? Geen probleem, u ? ll daar in een momentje gebruikt het fonkelende MRT systeem ? en waarom niet einde bij de Baai van de Jachthaven voor een vlek van het winkelen op uw manier? Plus, met nieuwe metro lijnen die praktisch om de twee jaar openen, houdt dit eiland enkel bij het worden gemakkelijker te onderzoeken.
Het voedsel in Singapore wordt zeer ernstig genomen. Van goedkope ventervervoerprijs aan hetStarred fijne dineren, voedsel-enamoured Singaporeans zal opstellen voor het, Instagram de hel uit het en passionately debat of het tot hype is. Trek ?t lijstwerk over het vinden van een plaats aan voer aan neer, aangezien elke buurt naar huis aan lokale ventercentra en coffeeshops het best omhoog het dishing van enkele eiland? s maaltijd voor enkel een paar bokken is. Volg eenvoudig uw neus of sluit me aan bij de langste rij ? welk happen ook aan het eind liggen, zijn zij bijna gewaarborgd heerlijk om te zijn.
De concrete wildernissen dat zodra overheerste de horizon van Singapore ? s langzaam aan groene wolkenkrabbers uiting geeft, die meer als het leven ecosystemen dan bedrijfshubs kijken. Fervently werkend naar zijn „Stad in een Tuin“ droom, pl

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Singapore
Regio: Singapore
Provincie:
Land: Singapore
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 62 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: