Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Kobenhavn Denmark EN Inmueble a la venta Kobenhavn Kobenhavn ES Immobiliers à Vendre Kobenhavn Kobenhavn FR Immobiliari in Venditap Kobenhavn Kobenhavn IT Immobilien zum Verkauf Kobenhavn Kobenhavn DE дома Продажа недвижимости Kobenhavn Kobenhavn RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


1 Slaapkamers Appartement te koop Kobenhavn Kobenhavn Denemarken

Prijs

£226.665 GBP | $276.075 USD

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 51 Oppervlakte grond: 51
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Denmark
Talen:
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Het overweldigen van 1 bedflat voor verkoop in Kopenhagen Denemarken
Euro identiteitskaart van het Bezit van Wederverkopen:
De Plaats van het bezit
Kastrupvej 127 st 2
Kopenhagen S
2300
Denemarken
De Details van het bezit
Zoekt u een goed-benoemd huis in een goede plaats? Dan moet u uw starende blik aan deze flat op Amager draaien. Hier wordt u een korte afstand aan dagelijkse karweien en recreatieve gebieden, die u het beste van beide werelden geeft. U wordt verwelkomd in de ingang, van waar het huis via een goed-geschikt vloerplan zonder afvalruimte opent. De troef is de binnenlands-vriendschappelijke woonkamer met lichte houten vloer en een oosten-onder ogen ziend venster dat in de stralen van de ochtendzon trekt. In de woonkamer kunt zich u voor heerlijke diners, comfortabele raadsspelen verzamelen of enkel van een stille tijd op de laag genieten.
Op Kastrupvej zijn 127 het bezit vanaf 1937, waar de flat een geschikte plaats op de benedenverdieping heeft, zodat vermijdt u omhoog de reis de treden met zware het winkelen zakken. Bovendien kunt zich u op twee privé kelderverdiepingsruimten verheugen, één waarvan zijn eigen wasserijfaciliteiten heeft.

De keuken biedt aardige bergruimte voor de remedies aan, zodat is de lijstbovenkant vrij voor het koken. Bovendien is er ruimte voor een paar barkrukken waar de gasten van een glas wijn kunnen genieten terwijl u de afwerkingen op het diner zet. Van de keuken is er ook een mening in de woonkamer, die tot een licht en het uitnodigen atmosfeer leidt.
Het huis heeft een grote slaapkamer, waar naast een bed er bewegingsruimte voor een garderobe en een bureau is. Tot slot is er een badkamers met douche en een venster, dat zowel een aardig licht als een goed binnenklimaat verzekert.
Buiten u kan zich verheugen op een aardig, groen gemeenschappelijk gebied, waar in de zomer het duidelijk is om van lunch in openlucht te genieten.
De plaats is prachtig met een korte afstand aan Amagerbrogade met alles van atmosferische koffie aan het heerlijke meeneemplaatsen en kruidenierswinkel winkelen, terwijl Amager Strandpark met het koelen onderdompelingen of ontspannende gangen langs het water vertraagt. Tot slot hebt u gemakkelijke toegang tot metro en de autosnelweg, terwijl de BinnenStad weg een korte fietsrit is.
Kom en ervaar het huis.
Ongeveer het Gebied
Het kapitaal van Kopenhagen, Denemarken ? s, zit op de kustEilanden Zeeland en Amager. Het ? s verbond met Malmo in zuidelijk Zweden door de Brug Öresund. Indre langs, het historische centrum van de stad, bevat Frederiksstaden, een district van de 18de eeuwrococo's, huis aan het koningshuis? s Amalienborg Paleis. Dichtbij is Paleis Christiansborg en het renaissance-Era Kasteel van Rosenborg, door tuinen en huis aan de kroonjuwelen wordt omringd dat.
Kopenhagen is de koele epitome van Scandi. Modernist lampen steken Nieuwe Noordse lijsten aan, duiken het bruggengezoem met cirkelende forenzen en oog-suikergoed locals in oorspronkelijke waterwegen.
Culinaire Dapperheid
In weinig over een decennium, is Kopenhagen van dinerende douairière naar culinaire krachtcentrale gegaan. Het Deense kapitaal eist niet minder dan 15 michelin-Starred restaurants, meer dan een ander Skandinavisch kapitaal. De laatste jaren, hebben de souschef-koks van talrijke high-profile keukens hun eigen vleugels uitgespreid, openend een koord van opwindende nieuwe restaurants waar de culinaire dapperheid met een toegankelijker prijskaartje komt. Over de stad, plateert een golf van restaurants zuivere, organische opbrengst van hun eigen serres, tuinen en landbouwbedrijven. Onder hen is de reïncarnatie van Nieuwe Noordse non-conformist Noma. Kom nieuwsgierig, kom hongerig.
Deens Ontwerp
Doet slechts hier de ochtendstormloop van fietsers kijken meer als een baan tonen op wielen. Vergeet Milaan; wanneer het over stijl komt, is het moeilijk om denizens van Kopenhagen te slaan. Weinig mensen hebben zulk een handigheid voor moeiteloze koel, gedreven door een verering voor eenvoud, detail en afgezwakte schoonheid. Deze principes drijven alles van de heup streetwear etiketten van Kopenhagen moeizaam, zijn wereldberoemde meubilair en verlichting, aan zijn basiskeramiek en glaswerk. Samen hebben zij tot een stad van eindeloos visueel genoegen geleid; een plaats waar zelfs de mondainste activiteiten met een betekenis van stille wonder en verrukking worden geregen.
Benijdenswaardige Liveability
Wanneer de steden naar verlichting streven, kijken zij algemeen aan Kopenhagen. De geboortestad van architectenJanuari Gehl ? één van de belangrijke autoriteiten van de wereld bij het duurzame urbanisme ? het Deense kapitaal bedekt regelmatig de lijsten van wereldliveability. Toch is dit één van de groenste bol, het schoonst, de meeste duurzame stedelijke centra, een plaats waar het cirkelen ernstig vervoer is, waar de bussen en metro vaak en de wijzer rond lopen, en waar de haven piepende schoon genoeg voor een het vastbinden onderdompeling is. Overlatend de nonchalante houding aan steden zoals Melbourne en La, houdt Kopenhagen wijselijk dingen compact en toegankelijk, makend tot het een super-gemakkelijke te onderzoeken plaats.
Hoofdlijnen
? 1 slaapkamer
? 1 badkamers
? 51m2 van leefruimte plus de ruimte van de kelderverdiepingswasserij is 14 m2
? volledig Geleverd
? dicht bij essentiële belevingswaarde zoals winkels, bars en restaurants.
? 10 minsaandrijving van de internationale luchthaven van Kopenhagen ? s
? perfecte basis waarvan om veel van Kopenhagen ? s te ontdekken andere fascinerende gebieden.
? uitstekende vervoerverbindingen.
Contact Euro Resales Ltd om een inspectie te boeken.

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 2300
Plaats: Kobenhavn
Regio: Kobenhavn
Provincie:
Land: Denemarken
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 51
Oppervlakte grond: 51
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Exterior:
Garage: check
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi: