Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Cancun Mexico EN Inmueble a la venta Cancun Quintana Roo ES Immobiliers à Vendre Cancun Quintana Roo FR Immobiliari in Venditap Cancun Quintana Roo IT Immobilien zum Verkauf Cancun Quintana Roo DE дома Продажа недвижимости Cancun Quintana Roo RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Cancun Mayan Riviera Quintana Roo Mexico

Prijs

£647.189 GBP | $866.287 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Mexico
Talen: Engels
email Contact de eigenaar
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Welkom huis aan de ontwikkeling van de Elite van de WoonFlats van de Fascinatie. Dit is één van de beste prijs per vierkante meterontwikkelingen. Krijg de meesten voor uw investering. Ruime flats met prachtige meningen. Elke slaapkamer heeft op reeks volledige bad en overvloed van kastruimte. Groot Detail door de flat. Echt op de toegevoegde waarde is de belevingswaarde die als een uitbreiding van uw leefruimten voelt. Reusachtige hal om u na een lange dag, commerciële centrum, familie en van het jonge geitje poolgebieden, een openluchtbar/een lounging gebied, gymnastiek, kuuroord, hemelzitkamer binnen welkom te heten in de meningen van Puerto Cancun en dokken te nemen. Met 24 uurveiligheid en portier, alles bij uw vingertoppen is om van het leven bij het te genieten is het fijnst.
U zult de extra belevingswaarde van Puerto Cancun, met inbegrip van de gouden cursus van de 18 gatenhandtekening, nieuw jachthaven en stadscentrum met grote restaurants en bioskoop waarderen.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cancun"Mexico

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Cancun
Regio: Quintana Roo
Provincie: Mayan Riviera
Land: Mexico
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: