favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

Villa-Huizen te koop La Romana Caribbean La Romana Dominicaanse

Prijs

£10.423.943 GBP | $14.245.129 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Dominican Republic
Talen: Engels
mail_outline Contact de eigenaar
(Arkadia)

Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
notification_important Onderstaande disclaimer
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit is een spectaculair zes die slaapkamer oceanfront landgoed in drie die paviljoenen wordt verdeeld, door behandeld worden verbonden breezeways.
Het huis opent voor weelderige tuinen en adembenemende meningen van de wereldberoemde Tanden van de Cursus van het Golf van de Hond en de Caraïbische Zee.
Twee ruime hoge plafond het leven gebieden, de formele het dineren sectie, een privé-kantoor en een volledig uitgeruste gastronomische keuken worden gevestigd in het belangrijkste paviljoen van het huis.
De twee hoofdreeksen en vier gastreeksen omringen de vermaakgebieden wat tot het landgoed een grote plaats voor zich familie het verzamelen en vermaak maakt.
Alle slaapkamers bieden adembenemende meningen van van de Caraïbische oceaan, de tropische tuinen aan en kenmerken een behandelde hoesportiek.
Een schitterend groen zwembad, een praktijk en een privé strandinham zijn wat van het ?s belevingswaarde.
EEN TROPISCHE SPEELPLAATS
Onthaal aan de Toevlucht en de Villa's van Casa DE Campo - de exclusiefste toevluchtbestemming in de Caraïben. Deze overweldigende 7.000 acretoevlucht in La Romana in de Dominicaanse Republiek kenmerkt indrukwekkende hotelruimten en reeksen, evenals spectaculaire villa's met privé pools in overvloedige montages? ideal voor zich groeps het verzamelen en vieringen.
De unieke serie van belevingswaarde omvat drie cursussen van het kampioenschapsgolf, met inbegrip van Tanden van de Hond, de #1 gerangschikte cursus in de Caraïben, een expansieve Jachthaven, tennisbanen, polofaciliteiten, het oorspronkelijke en privé Strand van wit-zandMinitas, en zo veel meer. Er zijn speciale pakketten geschikt voor elke vakantieganger zoals het Inclusieve pakket van de Ervaring met een selectie van het dineren opties, dranken en toevluchtactiviteiten, inbegrepen in uw tarief.
Welke ? s meer, alle hotel en villagasten de weelderige, tropische gronden op persoonlijke, vleiende golfkarren kan onderzoeken inbegrepen met hun verblijf. En enkel voorbij onze kusten, afgezonderde Eilanden Catalina en Saona wacht op met meer verborgen becahes en weelderige omgeving om te ontdekken.
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "La Romana"Dominicaanse

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: La Romana
Regio: La Romana
Provincie: Caribbean
Land: Dominicaanse
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off