Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Havana-Habana Cuba EN Inmueble a la venta Havana-Habana La Habana ES Immobiliers à Vendre Havana-Habana La Habana FR Immobiliari in Venditap Havana-Habana La Habana IT Immobilien zum Verkauf Havana-Habana La Habana DE дома Продажа недвижимости Havana-Habana La Habana RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Appartement te koop Havana Havana Cuba Cuba

Prijs

£730.347 GBP | $889.553 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 97
Verkoop type: Wederverkoop
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Cuba
Talen:
email Contact de eigenaar

close
(Arkadia)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Verschijnend op Maleco'n van een exclusief die terras, leefruimten volgens het meest aangaande de normen van ned maken-in-Italië worden ontworpen en worden geleverd, die nieuwe luxegrenzen in Havana ontdekken.
De prestigieuze flats van diverse grootte met zwembad en de verbazende gemeenschappelijke gebieden maken unieke woon complex slechts voor de meest veeleisende klanten en voor zij Atlantisch die willen leven de charme van de Caraïben zonder het genoegen van hun re nedgewoonten op te geven.
Het type A van de flat: 2 slaapkamers, badkamers 2, woonkamer, keuken en balkons van sq MT 21.
Reeds gehuurd, perfectioneer als investering.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Havana-Habana"Cuba

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Havana
Regio: Havana Cuba
Provincie:
Land: Cuba
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 97
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: