favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Yallahs Caribbean Saint Thomas Jamaica

Prijs

£303.527 GBP | $414.793 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Jamaica
Talen: Engels
mail_outline Contact de eigenaar
(Arkadia)

Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
notification_important Onderstaande disclaimer
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Op aanbieding voor verkoop in St. Thomas, is Jamaïca een losgemaakte villa met overweldigende overzeese die meningen van het achtergedeelte, op een 0.5 acre/2023.43 sqm hoekperceel wordt geplaatst van land. Dit familiehuis is onlangs gerenoveerd en geplaatst in een stille woonwijk met buren van het UK, hebben Amerika en de villa Canada.The betegelde vloeren door en bestaan uit een grote open planzitkamer met eettafel en stoelen en 2 keukens. De belangrijkste die keuken heeft een koelkast, een kooktoestel, hebben de voorraadkast en een wasmachine in het nutsgebied wordt gevestigd en allebei kasten, worktop eenheden, gootstenen en koelkasten gepast. Het bezit heeft vier grote, dubbele slaapkamers, één waarvan Engels-reeks is, en alle vier hebben ingebouwde airconditioning. Er zijn twee belangrijke badkamerss die elk onlangs vernieuwd hebben. De villa schept een mooie veranda op die weg met een mening van de stille weg en de naburige eigenschappen wordt geroosterd. Alle vensters zijn dubbele verglaasd en het huis wordt volledig weg geroosterd. Het bezit heeft airconditioning, een watertank en een ingebouwde generator voor fileelektriciteit. Er is een afsluitbare garage met een een provisiekamer, een gootsteen en het schoonmaken gebied. Het volledige perceel is met poorten en de tuinen worden geplaatst aan gazon rond de villa. De villa kenmerkt een groot hoger dekterras dat een panorama van een mooi Jamaicaans landschap verstrekt en ook als plaatsingsdek kan worden gebruikt voor dineren het in de open lucht. Ook op het land zijn sommige traditionele bomen die momenteel fruit zoals pruimen, mango's en kersen dragen. Een fabelachtig familiehuis om Jamaïca met prachtige meningen van het overzees in te kopen.
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Yallahs
Regio: Saint Thomas
Provincie: Caribbean
Land: Jamaica
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off