favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Negombo Western Region Sri Lanka

Prijs

£74.364 GBP | $101.624 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Arkadia
Contact Agent 
Locatie: Sri Lanka
Talen: Engels
mail_outline Contact de eigenaar
(Arkadia)

Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Arkadia.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Arkadia.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Arkadia.
notification_important Onderstaande disclaimer
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
<br/> <br/> <br/> <br/> <br/> Dit bezit voor verkoop een losgemaakt huis met drie slaapkamers in Negombo, Sri Lanka is. Het huis wordt gevestigd in a tarmacked woonstraat in een stil deel van Negombo, ongeveer 27 Kilometers het noorden van Colombo. Het huis is gesitueerd in Graceland Park 2. Het is ongeveer tien minuten door driewielertaxi aan het toeristengebied en beach.<br/> het huis komt volledig geleverd en er zijn drie slaapkamers. De slaapkamergrootte is 11 ' x 13 ', 11 ' X12 „en 14“ x 15 ' plus de Engelse ruimte en W.C. van de reeksdouche. Alle slaapkamers worden gepast met airconditioning. Er zijn twee doucheruimten en één ensuite met de hoofdslaapkamer. Het huis zit op een ommuurd perceel en heeft een kleine well-kept tuin aan de voorzijde. Het gehele perceel is 10.75 topposities in lokale meting die aan 271.89 vierkante meter vergelijkt. Het huis is ongeveer 143 vierkante meter. De mening van veranda is van de tuin, 6 ' tuinmuur, en de straat door grills in poort en wall.<br/> Negombo Strand is waar de meerderheid van toeristen begint en hun reis in Sri Lanka toe te schrijven aan de dichte nabijheid aan Internationale Luchthaven beëindigt Colombo (8km weg), de belangrijkste luchthaven die Sri Lanka dienen. Als zult u die Sri Lanka hebben bezocht u als welkome verrassing vinden daarvóór hoe ongelooflijk vriendschappelijk de mensen van Sri Lankan zijn! Glimlachen van oor aan oor, nuttige mensen overal en weandrsquo; het re spreken niet over het ergeren in uw gezichtstype van nuttig, enkel onderaan juiste echte mensen. Stratenwerenandrsquo; t overbevolkte ook en er zijn partijen op dit gebied te doen. Er zijn vele restaurants dienen zowel internationaal als de specialiteiten van Sri Lankan, evenals bars en winkels. Voor het strand, zult u overvloed van ruimte aan sunbath vinden en zult op de vissers letten gaand over hun zaken. <br/> <br/>
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Negombo
Regio: Western Region
Provincie:
Land: Sri Lanka
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off