Netherlands language

Verander taal close


Office-Space for sale in Baku Azerbaijan EN Immobiliers à Vendre Baku Baku FR Inmueble a la venta Baku Baku ES Immobilien zum Verkauf Baku Baku DE Immobiliari in Venditap Baku Baku IT Immobiliën te koop Baku Baku NL Imoveis venda Baku Baku PT дома Продажа недвижимости Baku Baku RU
« Terug

Kantoor te koop Bakoe, Azerbeidzjan

£1.014.044 GBP | $1.302.073 USD
Type eigendom: Kantoor
Slaapkamers: Studio
Oppervlakte: 600 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Cyprus Luxury Properties
Yiannis Panagides
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 6/17/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Kantoor te koop Bakoe, Azerbeidzjan

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De ontwerperbureau op 2 niveaus van de luxe met zijn eigen privé parkeren voor 20 auto's, pakhuizen en ladingsgebied in de industriezone van Baku. de eerste lijn, onder een woon 16 verdiepings nieuw gebouw, een individuele ingang/een uitgang van de ingezetenen, het parterre en een pakhuis onder het. Het gebied van elke vloer is 300 m2. De vernieuwing van de ontwerper. De ruimte van het bureau voor 40 werknemers, marmeren ontvangstbureau, het bureau van de directeur, vergaderingsruimte, boekhouding, keuken, toilet, douche, kleedkamer, pakhuis, personeelskleedkamer, doucheruimte. Alle materialen worden gemaakt in Europa. In de decoratie gebruikte Calacatta marmeren, decoratieve concrete verf Armorcoat, Belgisch laminaat etc. De airconditioning van Daikin, biometrische sensoren, 21 camera's, motie, rook, lichte sensoren. Volledig uitgerust met HP (i7), Barizza meubilair, loodgieterswerk Porcelanosa. Voor verkoop met betrekking tot de beweging aan een nieuw bureau. Het bezit is onder een huur op lange termijn in het kader van een contract.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Bakoe" Azerbeidzjan

Voorzieningen:
Adres: Baku
Postcode:
Plaats: Bakoe
Regio: Bakoe
Provincie:
Land: Azerbeidzjan
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 600 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Bakoe Verminderd Vastgoed | Bakoe Luxe Vastgoed | Bakoe Goedkoop Vastgoed | Bakoe Kantoor te koop | Bakoe Nieuwbouw Kantoor te koop