Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Balchik Bulgaria EN Immobiliers à Vendre Balchik Dobrich FR Inmueble a la venta Balchik Dobrich ES Immobilien zum Verkauf Balchik Dobrich DE Immobiliari in Venditap Balchik Dobrich IT Immobiliën te koop Balchik Dobrich NL Imoveis venda Balchik Dobrich PT дома Продажа недвижимости Balchik Dobrich RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Balchik, Bulgarije

£222.243 GBP | $276.847 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 6
Badkamers: 1
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond: 700 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
Bulgarian House Ltd
Kunka Boneva
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels,Bulgarian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/25/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Balchik, Bulgarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Wij bieden een huis met geschikte toegang dichtbij de Botanische Tuin van Balchik aan. Het huis is verdeeld in drie niveaus bestaat uit een ruime woonkamer, een keuken zes slaapkamers en één afzonderlijke flat met een afzonderlijke ingang voor gasten. Alle ruimten hebben terrassen. Het wordt verwarmd door lokale, korrelboiler, radiators in om het even welke ruimte te verwarmen, geschikt voor leven het het hele jaar door. Het heeft een garage en een aardig barbecuegebied. Geef het huis. Gehandhaafd en gemodelleerde werf. Balchik is een stad in noordoostelijk Bulgarije, in District Dobrich gevestigd en is dichtbij Varna. Het is het administratieve centrum van gemeente Balchik. De plaats 18 km van Kavarna en 40 het km- noorden van Varna is de stad van Balchik - één van het schilderachtigst op de Bulgaarse kust van de Zwarte Zee. De stad is gevestigde terrasvormig en schil over het overzees. Zijn ingezetenenaantal over 14.000. De kustlijn dichtbij de stad is 4 km lang. De haven wordt gebruikt door middelgrote passagier en commerciële schepen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Balchik
Regio: Dobrich
Provincie:
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 300 m2
Oppervlakte grond: 700 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Balchik | Balchik Verminderd Vastgoed | Balchik Luxe Vastgoed | Balchik Goedkoop Vastgoed | Balchik Huizen-Villa te koop