Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sunny beach Bulgaria EN Immobiliers à Vendre Sunny beach Burgas FR Inmueble a la venta Sunny beach Burgas ES Immobilien zum Verkauf Sunny beach Burgas DE Immobiliari in Venditap Sunny beach Burgas IT Immobiliën te koop Sunny beach Burgas NL Imoveis venda Sunny beach Burgas PT дома Продажа недвижимости Sunny beach Burgas RU
« Terug

Appartement te koop Sunny beach, Bulgarije

£29.490 GBP | $36.735 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: Studio
Badkamers: 1
Oppervlakte: 36 m2

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Excel Property
Svetlana Georgieva
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels,Russisch, Bulgarian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 9/26/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Appartement te koop Sunny beach, Bulgarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Het Bezit van Excel biedt voor verkoop een studio aan enkel 600 m van het overzees in Zonnig Strand. Het bezit wordt gevestigd op de derde verdieping en het heeft een totaal gebied van 35 sq.m. Het wordt verkocht volledig geleverd en heeft een kleine hal, een woonkamer met een kitchenette, een badkamers met een badkuip en een balkon. De keuken is uitgerust met fornuizen, een trekkerkap, een microgolf en een ijskast. U zult ook een tweepersoonsbed met bedlijsten, een garderobe, een bankbed, een koffietafel en een Televisie vinden. De badkamers is volledig uitgerust, is een airconditioner ook beschikbaar. Het terras is een zeer goede grootte, heeft het een westelijke blootstelling en een prachtige poolmening. Het bezit is in uitstekende voorwaarde en is klaar om zijn nieuwe eigenaars welkom te heten. Het is biedt ook een uitstekende huurmogelijkheid. Het complex wordt gevestigd in het Mladost supermarktgebied en slechts ongeveer 150 m van het u zal vinden talrijke restaurants en bars. Het heeft een tuin met een pool, en genoeg parkeerplaatsen. Dichtbij er is alle belevingswaarde zoals apotheek, het ziekenhuis, bushalte, bank enz. Het complex heeft HANDELING 16, is de onderhoudsprijs 10 Euro/m2.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Burgas, 20 km | Varna, 100 km
No commission from the buyer.

1.To reserve this property a deposit of 2000 EUR is required. The deposit is a non refundable amount in case through customer's fault a property sale canceled.
2. Preferential payment options are available for each property. Speak to one of the brokers of Excel Property for more details.
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sunny beach
Regio: Bourgas
Provincie: Zwarte Zeekust
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 36 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis:
Koelkast: check
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage:
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken:
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
Sunny beach Verminderd Vastgoed | Sunny beach Luxe Vastgoed | Sunny beach Goedkoop Vastgoed | Sunny beach Appartement te koop | Sunny beach Appartement Zwembad te koop