Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sunny beach Bulgaria EN Immobiliers à Vendre Sunny beach Burgas FR Inmueble a la venta Sunny beach Burgas ES Immobilien zum Verkauf Sunny beach Burgas DE Immobiliari in Venditap Sunny beach Burgas IT Immobiliën te koop Sunny beach Burgas NL Imoveis venda Sunny beach Burgas PT дома Продажа недвижимости Sunny beach Burgas RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop Sunny beach, Bulgarije

£62.131 GBP | $78.586 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 54 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
IBG Real Estates Ltd.
Desi Hristova
Locatie: Bulgaria
Talen: Engels,Greek, Russisch and Bulgarian
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 7/18/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop Sunny beach, Bulgarije

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)


Geleverd 1 slaapkamerflat in Zon & Overzees, Zonnig Strand, dichtbij het Strand van de CacaoOnroerende goederen IBG Is pleased om deze volledig geleverde flat met één slaapkamer aan te bieden die op 5de verdieping met lift in complexe Zon en Overzees wordt gevestigd. Het complex is dichtbij het populaire gebied van het Strand van de Cacao en het is geschikt voor permanente woonplaats en voor het verhuren. Het complex bestaat uit 2 blokken met liften, groot zwembad met sectie voor kinderen, veiligheid, parkeren, sauna, kinderenspeelplaats.
De totale grootte van de flat is 54 sq.m en het bestaat uit een woonkamer met keuken en het dineren gebied, een balkon, één slaapkamer en een badkamers met douchecabine, toilet en daalt. De flat is in zeer goede voorwaarde en het is uit voor verkoop klaar gebruiken/huur.


De diensten en belevingswaarde in complexe Zon & Overzees, Zonnig Strand- groot zwembad met sectie voor kinderen
- sauna
- groen grondgebied
- kinderenspeelplaats
- veiligheid
- parkeren
De jaarlijkse onderhoudsprijs is 11 EUR/sq.m.email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sunny beach
Regio: Bourgas
Provincie: Zwarte Zeekust
Land: Bulgarije
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 54 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in Sunny beach | Sunny beach Verminderd Vastgoed | Sunny beach Luxe Vastgoed | Sunny beach Goedkoop Vastgoed | Sunny beach Appartement te koop