fav Bewaar    Favorieten (0)


Appartement te koop Jaboatao Dos Guararapes Pernambuco Brazilië

Prijs

€61.490 EUR | £52.685 GBP | $72.620 USD

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/21/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
IDALECIO SOARES IMOBILIARIA
Idalecio Soares
Locatie: Brazil
Talen: Engels,Portuguese
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:

Apartamento 3 quartos 1 suíte vista mar em Candeias .
Ótimo apartamento em Candeias com 3 quartos, 1 suíte, 85 m2 de área privativa. Dependência de empregada, área de serviço, vista mar, varanda, 2 vagas de garagem, piscina, salão de festas, churrasqueira. Perto de escolas, supermercados, farmácia e restaurantes. Perfeito para famílias com até 2 filhos.
Agende sua visita.
close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 6472
Postcode: 54450-020
Plaats: Jaboatao Dos Guararapes
Regio: Pernambuco
Provincie:
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close