Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Ubatuba Brazil EN Immobiliers à Vendre Ubatuba Sao Paulo FR Inmueble a la venta Ubatuba Sao Paulo ES Immobilien zum Verkauf Ubatuba Sao Paulo DE Immobiliari in Venditap Ubatuba Sao Paulo IT Immobiliën te koop Ubatuba Sao Paulo NL Imoveis venda Ubatuba Sao Paulo PT дома Продажа недвижимости Ubatuba Sao Paulo RU
« Terug

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ubatuba, Brazilië

£1.917.336 GBP | $2.445.880 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5
Doucheruimtes: 5

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Yara
Sebastiano Maniscalco
Locatie: Brazil
Talen: Engels, Spaans,Italiaans ,Portugees
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 3/24/2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Ubatuba, Brazilië

Dit is misschien de computer vertaling:
Spectaculaire woonplaats, zeer hoge norm, in een gemeenschap met poorten, met veiligheid, die het overzees onder ogen zien (voet in het zand); 5 reeksen met ingebouwde kabinetten en gespleten airconditioning; Woonkamer met 5 ruimten (woonkamer met open haard, dineren het met airconditioning voor 10 mensen, kleine bar, TV en kaart), toilet; Het grote balkon, gazebo, het zwembad met waterval en de trampoline, poolbar, filtreerden water met ionisatiesysteem, natte sauna, grote tuin; Kiosk met barbecue, gootsteen en bank, houten oven; Volledige keuken, voorraadkasten, wasserij; Behandelde garage voor 3 auto's; Afstand van het overzees: Voet in het zand/de voorzijde; * Waarden?? en de betalingstermijnen worden verstrekt door de eigenaar en zijn voor wijzigingen vatbaar zonder bericht.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Luchthaven: Guarulhos, 150 km | São Jose dos campos , 100 km
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Domingo Diaz
Postcode: 11680-000
Plaats: Ubatuba
Regio: São Paulo
Provincie: São Paulo
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Keuken:
Keukenblokken: check
Geïnstalleerde keuken: check
Oven/fornuis: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Vaatwasser: check
Wasmachine: check
Buitenkant:
Garage: check
Tuin: check
Sauna:
Jacuzzi:
Plaatselijke voorzieningen:
Cafés: check
Restaurants: check
Nachtclubs:
Autoverhuur: check
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Plaatselijke activiteiten:
Vissen: check
Paardrijden:
Duiken: check
Surfen: check
Wandelen:
Golfterrein:
Overig:
Verwante zoekopdrachten:
5 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Ubatuba | Ubatuba Verminderd Vastgoed | Ubatuba Luxe Vastgoed | Ubatuba Goedkoop Vastgoed | Ubatuba Huizen-Villa te koop | Ubatuba Huizen-Villa Zwembad te koop