Netherlands language

Verander taal close


Property for sale in Parnamirim Brazil EN Inmueble a la venta Parnamirim Rio Grande do Norte ES Immobiliers à Vendre Parnamirim Rio Grande do Norte FR Immobiliari in Venditap Parnamirim Rio Grande do Norte IT Immobilien zum Verkauf Parnamirim Rio Grande do Norte DE дома Продажа недвижимости Parnamirim Rio Grande do Norte RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Eigendom te koop Parnamirim Natal area Rio Grande do Norte Brazilië

Prijs

€80.528 EUR | £69.955 GBP | $82.420 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Eigendom
Grootte: Oppervlakte: 96 m2
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 11/26/2022
Avatar
Eigenaar / Manager:
Catalogue Imoveis
Danilo Xavier
Locatie: Brazil
Talen: Engels,Portuguese
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Vertaald:
De WoonFlat IAn Exclusive Place van Esmeralda voor u om met de Horizontale flat die van de Verbetering te leven en van het Comfort uit 84 huizen met 3 en 4 slaapkamers bestaan. Halfvrijstaand huizen en Gemalen Huizen met een onderscheiden afwerkingspatroon, dat u zal verrassen. Gevestigd op een bevoorrecht gebied, dicht bij BR 101 en IFRN in Parnamirim, enkel 5 minuten van het Centrum van de Stad en 15 minuten van het Geboorte Winkelen. TYPE - HUIS 2 - van R$ 396,000.00 - Halfvrijstaand huis met 96.59m2 van gebouwd gebied - 3 slaapkamers en 1 reeks - het Leven en Eetkamer - Gastronomische ruimte met barbecue - As - Amerikaanse Sociale keuken - en de dienstbadkamers - Balkon - 2 parkeerplaatsen de AANBIEDINGEN van de FLAT: - Gastronomisch Gebied - Volwassen Zwembaden - het Zwembad van Kinderen - Opgeheven Wachthuisje met 24h Portier - het Hof van Sporten - Gymnastiek - de Zaal van de Partij - Barbecue - houten-Brandt Oven - Speelplaats - het Parkeren van de Bezoeker - de DIFFERENTIËLE Behandeling van de Post: - Het gebied van de vrije tijd leverde uitgeruste - de vloer van het Porselein - Centraal countertops van het Graniet - voor stofzuiger Gleybson RibeiroCorretor - creci-Rn/5844; ,
Garage

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Avenida Paulo Afonso
Postcode: 59144-000
Plaats: Parnamirim
Regio: Rio Grande do Norte
Provincie: Natal area
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte: 96 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: