Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Santa Cruz Cabralia Brazil EN Immobiliers à Vendre Santa Cruz Cabralia Bahia FR Inmueble a la venta Santa Cruz Cabralia Bahia ES Immobilien zum Verkauf Santa Cruz Cabralia Bahia DE Immobiliari in Venditap Santa Cruz Cabralia Bahia IT Immobiliën te koop Santa Cruz Cabralia Bahia NL Imoveis venda Santa Cruz Cabralia Bahia PT дома Продажа недвижимости Santa Cruz Cabralia Bahia RU
« Terug

Huizen-Villa te koop Santa Cruz Cabralia, Brazilië

£296.887 GBP | $369.831 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Oppervlakte: 415 m2
Oppervlakte grond: 1200 m2

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
Real Estate Brazil
Andreas Hahn
Locatie: Brazil
Talen: Engels, Spaans, Duitse, Frans,Portugees
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Andreas Hahn
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/23/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Huizen-Villa te koop Santa Cruz Cabralia, Brazilië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Details
De Kerstman Cruz Cabrália van het bezit: twee privé huizen op 1.200 m2 landen, dichtbij rivier, mooie en idyllische plaats, district van Santo André
Samenvatting:
Want de verkoop een bezit op hoog niveau die in Santo André (deel van Kerstman Cruz Cabrália) is, uit een mooie landplot en 2 huizen, ? Casa Mosaíco ? en ? Casa Feliz ? wordt een samengesteld.
Dit onroerende goederen wordt gevestigd naast BEDELAARS 001, Nr 11 EEKHOORNTJESBROOD 45807-000 Kerstman Cruz Cabrália/Sto. André, ongeveer 150 m van de veerboot van Santo André.
? het Bouwjaar: 2007
? afmetingen van het Bezit: 40m x 30m = 1,200 m2
? geconstrueerd gebied: 415 m2 = 35%
? 2 volledig geleverde huizen
? Casa Mosaico: ong. 230 m2, 2 reeksen, woonkamer, gasttoilet, keuken met voorraadkast, terras, het werklijst, garage, grote automatische garagedeur
? Casa Feliz: ong. 160 m2, 1 reeks, woonkamer, keuken met voorraadkast, paviljoen, gasttoilet
? extra gebouwen:? Behandeld wasserijgebied met wasmachine
? De loods van het hulpmiddel
? De kennel van de hond
? 200 m lange privé pier met 2 platforms, het baden gebied en landend stadium voor kleine boten
? tuin met een verscheidenheid van installaties, oude bomen en grote kokospalmen, houten platform, bedekte tuinwegen, 2 krachtige tuindouches, grote ruimte voor het drogen van kleren, baksteenbarbecue.
? Internet, TV
? goed met automatische pomp met duikvermogen, reservoir voor regenwater
? richting: Het oosten
? voorwaarde: Goed, geen reparatieachterstand
? officieel geregistreerde beschikbare documenten. Certificaat van het bestaan van het bezit en ? habite-Se ?.
Detaillering van het Landgoed:
Het wordt gevestigd op een schiereiland met lange mangroven en palmen. Het wordt gevormd door Rio João de Tiba, een zout waterzeearm die verre binnenlands uitbreidt. De kust wordt beschermd tegen de open Atlantische Oceaan door een grote ertsader met ingebedde eilanden. Een veerboot verbindt het bezit een elk half uur aan Kerstman Cruz Cabrália en Porto Seguro. In de andere richting zult u een flat en verspreide individuele huizen tot het schilderachtige stadscentrum van Santo André vinden. Er zijn pousadas, restaurants, boutiques, mercadinhos. De Belmonte buslijn beëindigt voor Sítio.
Sítio begint op de veerbootweg en beëindigt bij de mangroveriem. De buur op het recht is een sinds lang gevestigde familie van kunstenaars. Het bezit bestaat uit 2 huizen en kleinere bijgebouwen. De huizen worden volledig geleverd, zijn de keukens uitgerust, zijn er TV en Internet.
De huizen zijn georiënteerd naar de tuin en de onbelemmerde mangroveriem. Het is onder aardbescherming. Slechts opent privé 200 meter lange ? Passarela ? met zijn platforms de manier door de hoge mangroven voor de Rivier en de Atlantische Oceaan.
Van de straat kijkt alles afstotend en gesloten. Dat is voorgenomen. Het verrassen is de open en transparante bouw van het belangrijkste huis ? Casa Mosaico ? en het gasthuis ? Casa Feliz ?.
Het glas, het hout, het marmer en het graniet zijn de dominante bouwmaterialen. De grote, hoge daken beschermen tegen zon en regen. De regelmatige Atlantische wind wordt tegengehouden door de mangroven.
Het belangrijkste huis is U-vormig. In het centrum zijn er is de belangrijkste woonkamer, keuken, garage, en de twee reeksen worden gevestigd in de U-vormige benen. Men beëindigt met een torentje. Er is een bureauwerkstation met een globale mening van de tuin. De hoge daken verzekeren natuurlijke ventilatie en maken dure airconditioning onnodig.
Het gasthuis komt met een reeks, een sala, een keuken en een voorraadkast. Het hoogtepunt is hier 90 m2, achthoekig roofed paviljoen. Veel vrije ruimte zonder scheidingsmuren.
Dit is een unieke kans om een verfijnd hoofdhuis, gasthuis met paviljoen, bijgebouwen, tuin, mangroveriem, Passarela door de mangroven aan de Atlantische Oceaan met zon en het baden platforms te verwerven.
Adres/Plaats:
BA 001, N° 11 CEP 45807-000 Santa Cruz Cabrália bairro Sto. André.
Coördinaten: 16° 16' 8.28? S 39° 1' 20.49? W (-16.268967, -39.022357)
Ongeveer Santo André, Kerstman Cruz Cabrália en Omgeving: Officiële en Gemeentelijke Informatie: https://www.cabralia.ba.gov.br/
Santo André is een voor de betere inkomstklasse district, betreffende de gemeente van Kerstman Cruz Cabrália. De kerstman Cruz Cabrália betwist met de gemeenten van Porto Seguro en Prado de voorrang van de plaats van aankomst van de Portugees in Brazilië in 1500 geweest te zijn. De kerstman Cruz Cabrália is één van de historische steden in de staat van Bahia, aangezien de eerste (Zondag van de Zondag ? van Pasen de Eerste na Pasen) en tweede (Inaugurele Massa's) in Brazilië werden gehouden, allebei gevierd door Frater Henrique DE Coimbra, kapelaan van de vloot van Pedro Álvares Cabral ? s, op 26 April en 1 Mei, 1500, respectievelijk.
Via br-367, wat de gemeenten van Kerstman Cruz Cabrália, Porto Seguro en Eunápolis verbindt; de bezoekers die uit Eunápolis komen zullen bij de kruising bij de ingang aan Porto Seguro aankomen. De rubriek verlaten aan de het noordenkust, langs de Weg van de Ontdekking, zal de bezoeker 22 km mooie stranden, tot het bereiken van Kerstman Cruz Cabrália, bij de mond van João de Tiba River overgaan. Ongeveer 16 km na de uitwisseling van Porto Seguro, de bezoeker komt in Coroa Vermelha, één van de verscheidene districten van Kerstman Cruz Cabrália, en plaats van viering van de eerste massa in Brazilië aan en waar verscheidene families van Pataxó Indiërs die daar verblijven worden geregeld, en die van de handel van inheemse ambachten leven.
Wij begeleiden cliënten tijdens het gehele verkoopproces en verstrekken het omvatten van de raadplegende diensten.
Algemene Opmerkingen: Dit bezit is uitsluitend voor verkoop, niet voor huur van enige soort.
Het is redelijk en adviseerde ook dat de geinteresseerde kopers een bezoek van het bezit met een verdere ijver uitvoeren om een besluit op basis van goede informatie inzake te nemen of om met de aankoop te werk te gaan. Men verwacht nochtans dat de potentiële cliënt de noodzakelijke financiële te kopen middelen heeft. Het is belangrijk om op te merken dat de Braziliaanse banken of in algemene financiële instellingen, in geen omstandigheden, leningen of hypotheken aan vreemdelingen geven. Ook, is het zeer zeldzaam dat de Europese of Amerikaanse banken leningen of hypotheken voor onroerende goederen kopen in Brazilië toestaan. Het is zo onontbeerlijk om het juiste kapitaal te hebben om een aankoop te bewerkstelligen.
De Kerstman Cruz Cabrália van het bezit
Deel dit…
Facebook
Twitter
Linkedin
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Santa Cruz Cabralia" Brazilië

Voorzieningen:
Adres: 45807-000 Santo Andre
Postcode:
Plaats: Santa Cruz Cabralia
Regio: Bahia
Provincie: Bahia
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 415 m2
Oppervlakte grond: 1200 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Santa Cruz Cabralia Verminderd Vastgoed | Santa Cruz Cabralia Luxe Vastgoed | Santa Cruz Cabralia Goedkoop Vastgoed | Santa Cruz Cabralia Huizen-Villa te koop