Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Sao Paulo Brazil EN Immobiliers à Vendre Sao Paulo Sao Paulo FR Inmueble a la venta Sao Paulo Sao Paulo ES Immobilien zum Verkauf Sao Paulo Sao Paulo DE Immobiliari in Venditap Sao Paulo Sao Paulo IT Immobiliën te koop Sao Paulo Sao Paulo NL Imoveis venda Sao Paulo Sao Paulo PT дома Продажа недвижимости Sao Paulo Sao Paulo RU
« Terug

1 Slaapkamers Appartement te koop São Paulo, Brazilië

£76.565 GBP | $95.377 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Oppervlakte: 25 m2
Verkoop type: Nieuwbouw

Avatar
Eigenaar / Manager:
ACHEI Imóveis
Paulo Gama
Locatie: Brazil
Talen: Portugees
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Paulo Gama
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

1 Slaapkamers Appartement te koop São Paulo, Brazilië

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Vertaald:
Flat voor verkoop in de buurt Moema in São Paulo/SP die zoeken de perfecte plaats om met comfort en praktisch aspect in één van de wenselijkste buurten in São Paulo te leven? Wij stellen aan u een ware schat in Moema voor, een ongelooflijk bezit dat uw betekenissen zal verrukken! Veronderstel me die van een 25m2 flat genieten die zorgvuldig wordt ontworpen om elke duim met een aanraking van moderne toestand te optimaliseren die alle verwachtingen overtreft. Deze adembenemende ontwikkeling werd geleverd in 2021, waarborgend u een gloednieuw huis met onberispelijke afwerking en een eigentijdse atmosfeer die uw levensstijl aanpast. Gevestigd in één van de veiligste en meest voor de betere inkomstklasse buurten van de stad, zal u door alles worden omringd die Moema moet aanbieden. De nabijheid van het winkelcomplex Ibirapuera biedt vermaak, het winkelen en gastronomieopties aan terwijl de nabijgelegen metro post ongelooflijke mobiliteit verstrekt om de volledige stad te onderzoeken. Bovendien zult u het beroemde Park Ibirapuera als uw binnenplaats hebben waar u kunt genieten of ontspannend ogenblikken amid exuberant aard, spel openluchtsporten een heerlijke picknick met vrienden en familie hebben. Dit droombezit heeft ook een privé balkon waar u van de overweldigende meningen van het gebied kunt genieten en van ogenblikken van kalmte genieten. Voorts waarborgt de parkeerplaats het gemak van praktisch het parkeren van uw voertuig veilig en. Mis niet de kans om dit uitzonderlijke bezit in Moema te beveiligen. Uw nieuw huis wacht op u met een perfecte combinatie van stijl, bevoorrechte plaats en onvergelijkelijke moderne toestand. Plan nu uw bezoek en begin te leven de levensstijl u verdient! Prijs en beschikbaarheid van het bezit voor wijzigingen vatbaar zonder vroeger bericht. De details CondominiumMC 737 Geschikte 601721004-6 ProfileResidential SituationUsed Privé Area25m2 van het bezit; ,

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres: Avenida Cotovia
Postcode:
Plaats: São Paulo
Regio: São Paulo
Provincie: São Paulo
Land: Brazilië
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 25 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te koop in São Paulo | São Paulo Verminderd Vastgoed | São Paulo Luxe Vastgoed | São Paulo Goedkoop Vastgoed | São Paulo Appartement te koop | São Paulo Nieuwbouw Appartement te koop