Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Richmond Hill ON Canada EN Immobiliers à Vendre Richmond Hill ON Ontario FR Inmueble a la venta Richmond Hill ON Ontario ES Immobilien zum Verkauf Richmond Hill ON Ontario DE Immobiliari in Venditap Richmond Hill ON Ontario IT Immobiliën te koop Richmond Hill ON Ontario NL Imoveis venda Richmond Hill ON Ontario PT дома Продажа недвижимости Richmond Hill ON Ontario RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Richmond Hill ON Toronto en omgeving Ontario Canada

€955.829 EUR | £819.035 GBP | $1.030.922 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4

Avatar
Eigenaar / Manager:
EXP REALTY
DEEPAK RAJ
Locatie: Canada
Talen: Engels,Hindi, Punjabi, Urdu
 phone Toon telefoonnummer.

Contact DEEPAK RAJ
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 12/6/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Richmond Hill ON Toronto en omgeving Ontario Canada

Dit is misschien de computer vertaling:
Onthaal aan 56 Loredana Crt, een semi-detached gem in een stille impasse in een gebegeerde buurt wordt gesitueerd die. Het huis schept 9 voet plafonds en hardhoutvloeren over de belangrijkste en tweede niveaus op. Well-placed pottenlichten versieren de belangrijkste vloer, die tot een elegante eiken trap leiden. Boven, ontdek comfortabele slaapkamers en luxueuze die badkamerss met kwartscountertops worden gepast. De keuken is een culinair toevluchtsoord die kwartstellers en ceramische backsplash kenmerken. Een gebeëindigde kelderverdieping biedt een open lay-out en een 3 stukbadkamers, perfect voor het onderhouden aan. Welke reeksen dit huis apart zijn eerste plaats is. Een nabijgelegen benzinestation laat snelle boodschappen toe. De opmerkelijke opvang en de scholen zijn een zegen voor families. De parken zijn binnen gemakkelijk bereik voor openluchtactiviteiten, en de uitstekende doorgang en wegtoegang maakt het omzetten van een wind. Het winkelen en vermaak de opties zijn, met nabijgelegen bioscopen, Home Depot, Walmart, en Loblaws rijk. Dit moeten-ziet, combineert het beweging-in-klaar huis comfort en gemak. * De SUPPLEMENTEN * AC (2021), Dak (2016), Nieuwe kabinetten (2020), countertop van het Kwarts (2019), bevorderden eiken trap (2020), gebeëindigde kelderverdieping (2022) (identiteitskaart: 7434)
De Attributen van het bezit
ID#N7222926
De Enige Familie van het type
De Heuvel van Richmond van de stad
Buurt Langstaff
Post Code L4C 0P2
Stijl
Price$ 1.425.000
Slaapkamers 3
Badkamerss 4
Halve Badkamerss 0
Gegevensbron:
De Canadese Vereniging van Real Estate (CREA)
Ontwikkeling van de kelderverdieping
Geëindigd
Het Type van kelderverdieping
N/A (Geëindigd)
Bouwend Aanwezige Open haard
Waar
De bouw van het Verwarmen Brandstof
Aardgas
De bouw van het Verwarmen Type
Gedwongen - lucht
De Gehechtheid van de Stijl van de bouw
Semi-detached
Buiten eindig
Baksteen
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Listed By
RE/MAX HALLMARK REALTY LTD.

The listing data displayed is deemed reliable but is not guaranteed accurate. All properties are subject to prior sale, change or withdrawal. Neither listing broker(s) or information provider(s) shall be responsible for any typographical errors, misinformation, misprints and shall be held totally harmless. Listing(s) information is provided for consumer`s personal, non-commercial use and may not be used for any purpose other than to identify prospective properties consumers may be interested in purchasing or renting.
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 56 Loredana Crt
Postcode: L4C 0P2
Plaats: Richmond Hill ON
Regio: Ontario
Provincie: Toronto en omgeving
Land: Canada
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Richmond Hill ON Verminderd Vastgoed | Richmond Hill ON Luxe Vastgoed | Richmond Hill ON Goedkoop Vastgoed | Richmond Hill ON Huizen-Villa te koop