Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Burlington ON Canada EN Immobiliers à Vendre Burlington ON Ontario FR Inmueble a la venta Burlington ON Ontario ES Immobilien zum Verkauf Burlington ON Ontario DE Immobiliari in Venditap Burlington ON Ontario IT Immobiliën te koop Burlington ON Ontario NL Imoveis venda Burlington ON Ontario PT дома Продажа недвижимости Burlington ON Ontario RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Burlington ON Lake Ontario Area Ontario Canada

€1.672.634 EUR | £1.433.255 GBP | $1.804.041 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 7
Oppervlakte: 2000 sq ft

Avatar
Eigenaar / Manager:
eXp Realty
Ivaylo Stoyanov
Locatie: Canada
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Ivaylo Stoyanov
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 12/6/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Burlington ON Lake Ontario Area Ontario Canada

Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving
Een absolute Kurk van de Show! Een perfecte Combntn van het Vakmanschap van de Kwaliteit van de Premie &Finishes. De spectaculaire volledig Vernieuwde Bungalow van het Land Gelegen binnen Minuten aan het Leven van de Stad. Prachtig Ontworpen Huis met 3 bedrms met 4pc Ensuite Wshrms op G/Flr. Mooie Keuken met de Kabinetten van de Douane,… iances S/S Appl en Kwarts C/Top. Het Leven van de Stijl van de luxe & van de Toevlucht rm Vriespunt van de Steen W/Lrg geeft u echt een Toevlucht zoals Gevoel. De Meningen van de Achterruiten W/Stunning van Lrg van Uw Lijn van de Boom & Massieve Partij. Lvl Fnshd W/Large Rec van Lwr Zaal, 2 Bedrms met 4 PC Ensuite en de Zaal en de Sauna van het Theater. Teveel Eigenschappen aan Lijst. A moet Huis zien. * Het Thermische Verwarmingssysteem van supplementen * Geo, Sauna, het Theater sys, Koelkast, Fornuis, Afwasmachine, Wasmachine, Droger van het Huis Alle Elektro Lichte Inrichtingen, de Bekledingen van het Venster, het Materiaal van de Pool, BBQ door Gazebo, het Grote Scherm bij de ruimte van de Film, de Slimme Schermen & Alle BuitenVerlichting. Meer
Type
Huis
Stijl
Bungalow
Benaderende Leeftijd
31-50
Vierkante Lengte
sqft van 2000-2500
Belastingen
$6,736.33 /yr
De Prijs van het onderhoud
-
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Courtesy of TREB / RE/MAX REAL ESTATE CENTRE INC.

The listing data displayed is deemed reliable but is not guaranteed accurate. All properties are subject to prior sale, change or withdrawal. Neither listing broker(s) or information provider(s) shall be responsible for any typographical errors, misinformation, misprints and shall be held totally harmless. Listing(s) information is provided for consumer`s personal, non-commercial use and may not be used for any purpose other than to identify prospective properties consumers may be interested in purchasing or renting.
Kaart
Voorzieningen:
Adres: 5111 Walkers Line
Postcode: L7M 0P9
Plaats: Burlington ON
Regio: Ontario
Provincie: Lake Ontario Area
Land: Canada
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 2000 sq ft
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Burlington ON Verminderd Vastgoed | Burlington ON Luxe Vastgoed | Burlington ON Goedkoop Vastgoed | Burlington ON Huizen-Villa te koop