Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Cabocan Cape Verde EN Inmueble a la venta Cabocan Cabocan ES Immobiliers à Vendre Cabocan Cabocan FR Immobiliari in Venditap Cabocan Cabocan IT Immobilien zum Verkauf Cabocan Cabocan DE дома Продажа недвижимости Cabocan Cabocan RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te koop Cabocan Cabocan Kaapverdië

Prijs

£42.905 GBP | $53.490 USD

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 120 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 9/22/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Esales Property
Peter Chambers
Locatie: England
Talen: Engels
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
Verwaarloosbaar Aandeel voor Verkoop in de Reeks van het Hotel van het Strand TRG Llana voor Verkoop in Kaapverdië
Identiteitskaart van het Bezit van Esales: es
De Plaats van het bezit
De Toevlucht van het Strand van Llana
Het Eiland van het zout
Kaapverdië
Zout
De Details van het bezit
Met zijn overweldigende kustlijnen, historische plaatsen en laid-back atmosfeer, blijft Kaapverdië één van de wenselijkste plaatsen over de wereld om te zijn. Op aanbieding is hier een kans om in dit het fascineren deel van de wereld met dit uitstekende bezit te investeren. U zult een kwartAandeel bezitten.
Een spectaculaire nieuwe luxe Al inclusieve toevlucht voor volwassenen slechts (min. 18 jaar) bepaalde net van op het fabelachtige strand van Algodoeiro de plaats overziend een koraalrifrijken in het overzeese leven, zijn het de Toevlucht & Kuuroord van het Strand van Melia Llana de beste optie om te ontdekken en onderzoekend het eiland van Zout in Cabo Verde, dankt aan zijn natuurlijke schoonheid, overweldigende tropische tuinen, zijn eeuwige de zomerklimaat en luxefaciliteiten.
in deze idyllische omgeving, bieden de Toevlucht & het Kuuroord van het Strand van Melia Llana alle diensten en faciliteiten aan die een toevlucht van deze categorie kenmerken: ruime, elegante ruimten en reeksen; de professionele, superieure kwaliteitsdienst; WiFi Internet; exclusief de dienst van het Niveau; mooie zwembaden; grote YHi Spa waar u zich kunt ontspannen en afwikkelen; een volledig-uitgeruste gymnastiek en een brede waaier van fijne het dineren opties, die tot dit hotel een authentieke gem op de kusten van de Atlantische Oceaan maken. #
Eigenschappen/Faciliteiten:
2 slaapkamers
2 badkamerss
24hr ontvangst
Vrije Wifi
De Diensten van de wasserij
Pendeldienst aan de Luchthaven
Communaal Zwembad
Communale Tuinen
ONGEVEER HET GEBIED
De belangrijkste stad voor toeristen die Zout bezoeken is Santa Maria dat op het zuidelijke eind van het eiland, ongeveer 20 minuten aandrijving van de luchthaven en het kapitaal, Espargos is. Santa Maria is een ontwikkelende bestemming en heeft vele bouwprojecten dan kijkend voorbij dat, zijn er mooie stranden, vele restaurants, bars en hotels en een ontspannen atmosfeer. De belangrijkste steunpunten zijn de pijler en het stadsvierkant, het nieuwe woondistrict is op het oostelijke eind van stad dat ook een klein strand heeft en is de nadruk van heel wat surfende en windsurfing activiteit. De grotere hotels zijn op het westelijke eind, waar u ook de beroemde duinen en het strand van Ponta Preta zult vinden. Dit is ook waar vele nieuwe toevlucht wordt gebouwd. Het verdere noorden op de het westenkust is Murdeira, een woondorp. Palmeira is de belangrijkste haven en heeft een paar bars en restaurants maar geen aanpassing. Één of twee hotels kunnen in Espargos worden gevonden die ook grotere voedselwinkels dan Santa Maria heeft. Pedra DE Lume is een klein visserijdorp dat voor een een golftoevlucht en jachthaven bestemd is en is ook dicht bij de oude Zoutmeren wat een plaats van de kandidaatwerelderfenis is.
Hoofdlijnen:
* Bedden: 2
* Badkamerss 2
* leefruimte 120m2
* Overweldigende meningen
* Dicht bij essentiële belevingswaarde als zoals supermarkten en apotheken
* Dicht bij vele uitstekende restaurants
* Grote basis waarvan om andere fantastische gebieden van Kaapverdië te ontdekken
* Vele uitstekende sportenfaciliteiten, visserij, het lopen en het cirkelen gebieden dichtbij
Contacteer ons vandaag om bezit in Kaapverdië snel online te kopen of te verkopen.

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Cabocan"Kaapverdië

Voorzieningen:
Adres: Cabocan
Postcode:
Plaats: Cabocan
Regio: Cabocan
Provincie:
Land: Kaapverdië
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 120 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: