fav Bewaar    Favorieten (0)


Commerciële te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs

£1.799.280 GBP | $2.480.100 USD

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/21/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Mark Elliott
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:

De activa zijn een commercieel gebouw in Strovolos gemeente, het district van Nicosia.
Het gebouw bestaat dat van een benedenverdiepingstoonzaal van 550sqm met mezzanine toonzaal en bureaus van sqm 275, een ruimte van het parterrebureau van 515sqm en een kelderverdieping van 800sqm als parkeerterrein en bergruimte wordt gebruikt.
Het omringende gebied van de activa wordt ontwikkeld met commerciële gebouwen, bureaus, toonzalen en gebouwen van gemengd commercieel en woongebruik. De winkel geniet van grote toegankelijkheid aan de omringende gebieden en het de stadscentrum van Nicosia.close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Nicosia"Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Provincie: Lefkosia
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Dutch language

Verander taal close