favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agia Marina Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs

£363.139 GBP | $514.352 USD

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Grootte: Oppervlakte: 250 sqftOppervlakte grond: 2940 sqft
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad
hot_tub Jacuzzi

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
Overseas Property Forum
Vatsal Trivedi
Locatie: England
Talen: Engels,Spaans,Frans,Greek
 phone_in_talk Toon telefoonnummer.

phone_in_talk Vatsal Trivedi

notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
4 van de Overzeese van de slaapkamer Panoramische overzeese Villa van de Mening spectaculaire meningen. Gevestigd in de beroemde Baai van Polis Chrysochous met panorama's van de gehele overzeese voorzijde en de bergen achter deze 4 slaapkamer biedt het huis een ontspannen en vrij gekoelde het leven stijl nog op een zeer stil gebied dicht bij de kustweg en de lokale stranden aan. Ingang in het huis door de voordeur met de keuken, eetkamer en tweede zitkamer met brandplaats aan de overzeese kant van het huis. De belangrijkste zitkamer, beneden slaapkamer en gastWC wordt gevestigd aan de linkerzijde. De keuken wordt gepast volgens een hoge norm en de meningen van het overzees zijn gewaarborgd op alle niveaus van het huis. Boven zijn er drie slaapkamers allen met overvloedige opslag, de meester een gang in kast hebben en ensuite, een verdere familiebadkamers en twee open veranda's die. In het niveau onder het belangrijkste leven is het gebied een behandeld garage/een parkeren met tweede keuken en WC. Het huis heeft een open haard en een voorziening door voor centrale verwarming. Het grote perceel van 2.900 meter is grotendeels untamed en een zwembad kan gemakkelijk in een aantal plaatsen samen met andere gebouwen en kansen zoals kiosk, massageruimte, douches worden geïnstalleerd, barbecuegebied, die platform en zo veel meer eten. De volledige Slaapkamers van DEEDSGeneral Info* van de TITEL: 4* badkamerss: 3* Zwembad: De Mening van None*: De Tuin van Sea*: Het Parkeren van Private*: De Afstand van Garage* aan Overzees: 1-3km* afstand aan Luchthaven: 31km+* gehandicapte Toegang: Prijs/het Jaar van Yes* de Communale: 0Interior* Balcony* En suite Bathroom* AC* Double Glazing* Dining Area* Fireplace* Fitted Bathroom* Fully Equipped Kitchen* Fitted Wardrobes* Internet Access* Storage Room* Fully Furnished* Extractor* Telephone* Toilet* Ceramic Tiles* Fly Screens* LoungeStructure* Mains Water System* 3 Storey* Detached* Freehold* Pressurised Water System* Solar Water heater* Mains Drinking Water tapExternal* Garage* Private Parking* Covered Veranda* Mature Gardens* No Pool* Panoramic ViewsAmenities* Market* Restaurants* Shopping* Village lifestyle* Near Beach* Local AmenitiesLifestyle* Near Golf Course* Country walks* Pet friendly* Turtle Hatching area* Village festivals* Fishing DamArea* Nature Reserve* Sea Views* World class restaurants* Expansive views* Exclusive LocationPurchase* TITLE DEEDS* Loan/Mortgage Available* Price negotiation* NO VAT
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Agia Marina"Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Marina
Regio: Nicosia
Provincie: Lefkosia
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: done Zwembad
Oppervlakte: 250 sqft
Oppervlakte grond: 2940 sqft
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: done
Netherlands language

Verander taal    highlight_off