favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

3 Slaapkamers Appartement te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs

£120.330 GBP | $170.436 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Appartement
Grootte: Oppervlakte: 117 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/15/2021
Avatar
Eigenaar / Manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving
Ruime volledig vernieuwde flat met drie slaapkamers in een uitstekende plaats in Agio's Andreas, dicht bij gemeentelijk zwembad, met gemakkelijke toegang tot het centrum van de Hoofd, het lopen afstand aan alle belevingswaarde.
Het bezit wordt gevestigd op de eerste verdieping van de vier verhaalbouw die in 1975 werd gebouwd. De flat heeft sq.m intern gebied 105 en sq.m behandelde veranda 12; het bestaat uit een open planwoonkamer en een moderne keuken, drie ruime slaapkamers, een familiebadkamers, evenals een bergruimte en een parkeerplaats in de kelderverdieping van het gebouw.
Bezit TypeApartment
Behandelde Area117m 2
Bedrooms3
Bathrooms1
Toilets1
Binnen Faciliteiten
Openlucht Faciliteiten
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Nicosia"Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Provincie: Lefkosia
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Oppervlakte: 117 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Netherlands language

Verander taal    highlight_off