Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Universal Cyprus EN Inmueble a la venta Universal Paphos ES Immobiliers à Vendre Universal Paphos FR Immobiliari in Venditap Universal Paphos IT Immobilien zum Verkauf Universal Paphos DE дома Продажа недвижимости Universal Paphos RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te koop Universal Paphos Cyprus

Prijs

£348.706 GBP | $423.559 USD

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Appartement
Grootte:
Verkoop type: Wederverkoop
pool Zwembad

Geactualiseerd: 3/28/2023
Avatar
Eigenaar / Manager:
Buy Cyprus
Maxine 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close
Dit is misschien de computer vertaling:
3 SLAAPKAMER 2 DE GROTE PENTHOUSE VAN DE BADKAMERS MET ZEER GROTE VERANDA IN KATO PAPHOS

Deze buitengewone penthousereeks is een verborgen die schat in het hart van stad Paphos, in de exclusieve ontwikkeling met poorten van moderne stedelijke woonplaatsen van de hoogste kwaliteitsbouw wordt gesitueerd en eindigt. De faciliteiten in plaats omvatten 2 grote ingezetenen' pools met afgezonderde ontspanningsgebieden, fabelachtige goed gehouden tuinen, gangen en fonteinen.

Dit ruime bezit heeft 2 niveaus, op het lagere niveau zijn er 3 dubbele slaapkamers, met gepaste garderobes, allemaal die Engelse reeksfaciliteiten kenmerken. Op de hogere vloer zijn er een open plan ruim het leven en het dineren gebied en grootmoedige grote die keuken door ontbijtbar wordt gescheiden. De grote terrassen vanuit bijna elke invalshoek van de hogere vloer geven toegang tot een massieve veranda, die majestueuze meningen van het overzees aanbieden, de omringende groene gebieden en tot projecten communale zwembaden. Dit bezit is in uitstekende voorwaarde.

Buycyprus LTD is een Vergunning gegeven en Geregistreerde Agent van het Landgoed, registratienummer met Vereniging 1014 van de Makelaars in onroerend goed van Cyprus en het registratienummer 477/E

Met meer dan 20 jaar ervarings allebei hier in Cyprus en het UK, koop de aanbieding van Cyprus u de deskundigheid u verdient. Wij pride op klantentevredenheid met zowel kopers als verkopers die van onze deskundige kennis in de Markt van Cyprus profiteren Real Estate. Wij zullen u onpartijdig, onbevooroordeeld advies geven en zullen u van eerlijke nauwkeurige bezitsinformatie voorzien.

Airconditioning
Het Systeem van het alarm
De Zaal van de Douche van de Engels-reeks
De Badkamers van de familie
Gepaste Garderobes

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Universal"Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Universal
Regio: Paphos
Provincie:
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: