Netherlands language

Verander taal close


Property for sale in Nicosia Cyprus EN Immobiliers à Vendre Nicosia Nicosia FR Inmueble a la venta Nicosia Nicosia ES Immobilien zum Verkauf Nicosia Nicosia DE Immobiliari in Venditap Nicosia Nicosia IT Immobiliën te koop Nicosia Nicosia NL Imoveis venda Nicosia Nicosia PT дома Продажа недвижимости Nicosia Nicosia RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

Eigendom te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

£149.286 GBP | $185.559 USD
Type eigendom: Eigendom
Slaapkamers: Studio
Oppervlakte grond: 526

Avatar
Eigenaar / Manager:
Aristo Developers
Stefanos Efthimiou
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
 phone Toon telefoonnummer.

Contact Stefanos Efthimiou
close

email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 11/27/2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

Eigendom te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling:
Engomi brengt Nr 66 is in kaart een bouwterrein voor verkoop in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus. Het perceel is dicht aan alle belangrijke stadsbelevingswaarde zoals wandelgalerijen, scholen, universiteiten en gezondheidszorgfaciliteiten.
Project: De Percelen van Engomi
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Provincie: Lefkosia
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond: 526
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
Nicosia Verminderd Vastgoed | Nicosia Luxe Vastgoed | Nicosia Goedkoop Vastgoed | Nicosia Eigendom te koop