Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Paphos Cyprus EN Immobiliers à Vendre Paphos Paphos FR Inmueble a la venta Paphos Paphos ES Immobilien zum Verkauf Paphos Paphos DE Immobiliari in Venditap Paphos Paphos IT Immobiliën te koop Paphos Paphos NL Imoveis venda Paphos Paphos PT дома Продажа недвижимости Paphos Paphos RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Paphos, Cyprus

£384.651 GBP | $479.157 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Oppervlakte: 147 m2

pool Zwembad
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
Elegant Cyprus Properties
Thekla Papouri
Locatie: Cyprus
Talen: Engels
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/7/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Paphos, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De charmante Villa van 3 Slaapkamer plus Studio met Overzeese Meningen en de Akten van de Titel - Tala, Paphos.
Deze charmante overzeese meningsvilla met een afzonderlijke studio wordt gevestigd in het hoogst wenselijke dorp van Tala in Paphos.
Tala is een dorp in Paphos die zo aan te bieden veel heeft, en als dusdanig, is het populair met ingezetenen van alle nationaliteiten. Gesitueerd in een opgeheven positie ongeveer 300m boven overzees - het niveau, Tala geniet van prachtige meningen van het overzees en de lagere dorpen van Paphos, en de inwoners zullen de koele wind tijdens de Zomermaanden waarderen. Op het centrum is een druk dorp met vele bars en restaurants die een verscheidenheid van lokale en internationale keuken aanbieden. Er is ook veel andere belevingswaarde binnen het dorp zelf, en het hart van Paphos is slechts weg een korte aandrijving.
Gesitueerd in een fantastische opgeheven positie die van adembenemende meningen van cityscape Paphos en de verre Middellandse Zee geniet, biedt deze 3 slaapkamervilla een aantrekkelijke investeringskans. Kenmerkend goed-gerangschikt binnenland, fantastische openluchtruimten en een afzonderlijke studio, is dit een ideaal bezit voor iedereen die een huis zoeken dat zij inspuiten hun eigen persoonlijkheid in, of voor privé-gebruik of kunnen worden opnieuw verkocht of worden gehuurd. Terwijl het bezit kan worden bewogen rechtstreeks in, zou wat modernation zeker zijn om de waarde te verhogen.
Het bezit gaat in een open planruimte binnen met het leven en het dineren gebieden. Een comfortabele steenopen haard voegt extra karakter aan dit gebied toe en de terrasdeuren leiden uit tot een behandelde veranda die de mooie meningen overziet. De keuken is afzonderlijk en heeft ruime worktop en kastruimte. Een gasttoilet kan ook op deze vloer worden gevonden.
Een paar stappen leiden neer tot drie slaapkamers, de meester waarvan de faciliteiten van de Engels-reeksdouche heeft. Er is ook op dit niveau een gedeelde badkamers.
De de stappenbuitenkant van de steen voorziet toegang tot het privé zwembad van overvloed van ruimte rond de buitenkant voor het welig tieren in de glorierijke zonneschijn van Cyprus. Voorts is er een studio die voor of een levend-binnen meisje of bezoekers ideaal is.
Dit is het opwindende onroerende goederen aanbieden die aan investeerders die naar een project in het gebied Paphos streven passend is.
Beschikbare de Akten van de titel
Eigenschappen:

  • Voorziening voor Centrale verwarming

  • Privé Pool

  • Privé parkeren

  • Bergruimte


Afstanden:

  • de aandrijving van 15 minuten aan de Wandelgalerij van de Weg van Koningen

  • de aandrijving van 14 minuten aan het strand

  • de aandrijving van 32 minuten aan internationale Luchthaven Paphos


Nodig vernieuwing
Volledig Garderobes Furnished>Fitted
Losgemaakt
Balkon
De Engelse Badkamers van de Reeks
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Provincie: Pafos
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 147 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Paphos | Paphos Verminderd Vastgoed | Paphos Luxe Vastgoed | Paphos Goedkoop Vastgoed | Paphos Huizen-Villa te koop | Paphos Huizen-Villa Zwembad te koop