Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Germasogeia Cyprus EN Immobiliers à Vendre Germasogeia Limassol FR Inmueble a la venta Germasogeia Limassol ES Immobilien zum Verkauf Germasogeia Limassol DE Immobiliari in Venditap Germasogeia Limassol IT Immobiliën te koop Germasogeia Limassol NL Imoveis venda Germasogeia Limassol PT дома Продажа недвижимости Germasogeia Limassol RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Germasogeia, Cyprus

£316.268 GBP | $393.974 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Oppervlakte: 87 m2
Bouwdatum: 2020

pool Zwembad
ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 4/29/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Germasogeia, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Een nieuwe moderne 2 slaapkamerflat voor verkoop in het nieuwe klaar blok van flats in het centrum van Yermasoyia gebied, Limassol. De flat is op de benedenverdieping met een afzonderlijke ingang van het open parkeerterrein.
Deze comfortabele flat heeft een Italiaans gepast keuken en een meubilair, grote garderobes, luchtvoorwaarden in alle ruimten, en is volledig uitgerust met alle elektrisch apparaten en decoratiepunten.
De flat heeft 1 hoofdbadkamers, 1 gasttoilet, een grote veranda die het groene stille tuinengebied van het project overzien.
De eigenaars en de huurders van het complex hebben het recht om de de luxediensten en faciliteiten te gebruiken: portier en de onderhoudsdiensten
1 binnen en 4 openluchtpoolsspa/sauna, gymnastiek, cafetaria
groot grondgebied met poorten van het complex met aardige gemodelleerde tuinen
Airconditioning, Communaal Zwembad, Portier, Behandeld Veranda/Balkon, volledig Geleverde, Met poorten ontwikkeling - Ingezetenen slechts, Project Met poorten, het Toilet van de Gast, Gymnastiek, Binnen Zwembad, Lichte Montage, Rijpe Gemodelleerde Tuinen, Rijpe bomen rond, Modern ontwerp, de Vloer van het Parket in Slaapkamers, het potentieel van de Huur, Restaurants & Cafetaria's dichtbij, Systeem van het Water van de Sauna, van Winkels & van de Belevingswaarde het Nabijgelegen, Zonne, Kuuroord, het Lopen afstand aan het Strand, Witte inbegrepen goederen, de Zonneblinden van het Venster/Gordijnen
Eigenschappen
Lift:
Gemeenschappelijk Zwembad:
Gepaste keuken:
Engelse reeksdouche:
Sauna:
Gymnastiek:
Gemodelleerde tuinen:
Behandelde veranda:
Video deurtelefoon:
Tuin:
Airconditioning, Communaal Zwembad, Portier, Behandeld Veranda/Balkon, volledig Geleverde, Met poorten Ontwikkeling - Ingezetenen slechts, Project Met poorten, het Toilet van de Gast, Gymnastiek, Binnen Zwembad, Lichte Montage, Rijpe Gemodelleerde Tuinen, Rijpe Bomen rond, Modern Ontwerp, de Vloer van het Parket in Slaapkamers, het Potentieel van de Huur, Restaurants & Cafetaria's dichtbij, Systeem van het Water van de Sauna, van Winkels & van de Belevingswaarde het Nabijgelegen, Zonne, Kuuroord, het Lopen Afstand aan het Strand, Witte Inbegrepen Goederen, de Zonneblinden van het Venster/Gordijnen
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Germasogeia
Regio: Limassol
Provincie: Limassol Stad
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte: 87 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2020
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Germasogeia | Germasogeia Verminderd Vastgoed | Germasogeia Luxe Vastgoed | Germasogeia Goedkoop Vastgoed | Germasogeia Appartement te koop | Germasogeia Appartement Zwembad te koop