Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Tala Cyprus EN Immobiliers à Vendre Tala Paphos FR Inmueble a la venta Tala Paphos ES Immobilien zum Verkauf Tala Paphos DE Immobiliari in Venditap Tala Paphos IT Immobiliën te koop Tala Paphos NL Imoveis venda Tala Paphos PT дома Продажа недвижимости Tala Paphos RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Tala, Cyprus

£1.111.213 GBP | $1.384.233 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bouwdatum: 2011

pool Zwembad
ac Airconditioning
heat Centrale verwarming
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Tala, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Dit is aa overweldigende luxe moderne A met zwembad en groot perceel. Gevestigd op vrij gebied van Tala in Paphos drijven slechts 10 minuten aan het strand. In het dorp zijn zij supermarkt, bakkerij, kleine winkels en herbergen. Grenzen de Hoge specificaties met inbegrip van privé pools, tuinen, centrale verwarming onder de vloer, airconditioning, het systeem van de waterdruk, veiligheidsalarm, voorziening voor camerasA en klaar Titel Deeds.A de kant NorthA van het project aan het openbare groene gebied. Het gebied van de het spelgrond van jonge geitjes.
Zeer belangrijke Eigenschappen:
4 grote slaapkamers, allen met een ensuite.
Ontspan op de privacy die van het hugeAbalkon 180 graden van het overzees overzien.
Verdubbel garage.
Met airconditioning.
Centrale verwarming & het Verwarmen van de Vloer
Modern zwembad
Panoramische overzeese meningen,
Het alarm van de veiligheid
Voorziening voor camera's
De Akten van de titel
De airconditioning, het Systeem van het Alarm, Alle beschikbare diensten, Balkon, Centrale verwarming, behandelde dichtbij het parking>Parking, Dubbele Verglaasde Vensters, Gemakkelijke Toegang tot Autosnelweg, Engels-Reeks WC/Shower, het Toilet van de Gast, de Hoofd Engels-Reeks van het Bed, Modern ontwerp, de Meningen van de Berg, Privé Zwembad, Stille Plaats, de gebieden van de Ontspanning, Restaurants & Cafetaria's, Overzeese Meningen, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, de lijnen van de Telefoon, Vloerverwarming van de Akten van de Titel de Beschikbare,
Eigenschappen
Alarm:
Privé Zwembad:
Mountain View:
Dubbele Verglazing:
Engelse reeksdouche:
De akten van de titel:
Airconditioning, het Systeem van het Alarm, Alle Diensten Beschikbare, Balkon, Centrale verwarming, Behandelde Parking>Parking, Dubbele Verglaasde Vensters, Gemakkelijke Toegang tot Autosnelweg, Engels-Reeks WC/Shower, het Toilet van de Gast, de Hoofd Engels-Reeks van het Bed, Modern Ontwerp, de Meningen van de Berg, Privé Zwembad, Stille Plaats, de Gebieden van de Ontspanning, Restaurants & Cafetaria's dichtbij, Overzeese Meningen, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, de Lijnen van de Telefoon, Vloerverwarming van de Akten van de Titel de Beschikbare,
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tala
Regio: Paphos
Provincie: Pafos
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2011
Airconditioning: check
Centrale verwarming: check
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Tala | Tala Verminderd Vastgoed | Tala Luxe Vastgoed | Tala Goedkoop Vastgoed | Tala Huizen-Villa te koop | Tala Huizen-Villa Zwembad te koop