Netherlands language

Verander taal close


Villa-House for sale in Paralimni Cyprus EN Immobiliers à Vendre Paralimni Famagusta FR Inmueble a la venta Paralimni Famagusta ES Immobilien zum Verkauf Paralimni Famagusta DE Immobiliari in Venditap Paralimni Famagusta IT Immobiliën te koop Paralimni Famagusta NL Imoveis venda Paralimni Famagusta PT дома Продажа недвижимости Paralimni Famagusta RU
« Terug

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Paralimni, Cyprus

£361.341 GBP | $450.120 USD
Type eigendom: Huizen-Villa
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Oppervlakte: 147 m2
Oppervlakte grond: 308 m2
Bouwdatum: 2023

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop Paralimni, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
Als u één van de talloze bezoekers aan Cyprus bent die in liefde met de kust van het Oosten zijn gevallen en gezocht naar uw eigen stuk van paradijs op dit verleidelijke eiland, dan bijna over is uw onderzoek.
Wij hebben nogmaals een exclusieve beet van de fascinatiekustlijn verworven om een schitterende inzameling van elitevilla's op het populaire gebied van Protaras te construeren.
Gevestigd op het hoogst gezochte gebied van Pernera, belooft dit project om aan de vereisten van zowel investeerders als homebuyers te voldoen.
Het potentieel van de plaats en van de huur heeft Pernera één van de populairste plaatsen op de Kust gemaakt van het Oosten en wegens deze hoge vraag, is er zeer beperkte beschikbaarheid voor zowel land als eigendom. Deze villa's belooft een indrukwekkende inzameling van elitevilla's te zijn. Het project bestaat uit van 21 luxe 3 en 4 slaapkamervilla's, modern en modieus. Elk bezit is zorgvuldig ontworpen met luxe en comfort in mening. De stijl van de ontwikkeling is eigentijds om binnen met de Mediterrane stijl van het omringende gebied te mengen en is een combinatie van zowel klassieke als moderne Cypriotische architectuur. De aantrekkelijke bogen en het decoratieve metselwerk voegen aan het reeds opvallende externe ontwerp van de eigenschappen toe. Intern, zijn het comfort en de ruimte zorgvuldig overwogen op zowel het leven als het slapen gebieden. Het selecteren van gebieden voor een bezit is een integraal deel van het aankoopproces, zodat zal elke koper aan het interne ontwerp van hun bezit kunnen toevoegen door van een eigentijdse waaier van vloertegels te kiezen, eindigen de badkamers, de slaapkamer en de keuken van onze binnenlandtoonzaal.
Het zwembad is facultatief voor elk huis.
De airconditioning, Balkon, Bushalte dichtbij, behandelde beschikbaar parkeren, Dubbele Verglaasde Vensters, Elektriciteit, Engels-Reeks WC/Shower, het Toilet van de Gast, de Hoofd Engels-Reeks van het Bed, Rijpe Gemodelleerde Tuinen, Modern ontwerp, het Onder druk gezette Systeem van het Water, Stille Plaats, Restaurants & Cafetaria's dichtbij, Overzeese Meningen, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, de lijnen van de Telefoon, de streek van de Toerist, die afstand aan het Strand, beschikbaar Water lopen
Eigenschappen
Dubbele Verglazing:
Engelse reeksdouche:
Gemodelleerde tuinen:
Onder druk gezet watersysteem:
Tuin:
Airconditioning, Balkon, Bushalte dichtbij, Behandeld Beschikbaar Parkeren, Dubbele Verglaasde Vensters, Elektriciteit, Engels-Reeks WC/Shower, het Toilet van de Gast, de Hoofd Engels-Reeks van het Bed, Rijpe Gemodelleerde Tuinen, Modern Ontwerp, het Onder druk gezette Systeem van het Water, Stille Plaats, Restaurants & Cafetaria's dichtbij, Overzeese Meningen, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, de Lijnen van de Telefoon, de Streek van de Toerist, het Lopen Afstand aan het Strand, Beschikbaar Water
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paralimni
Regio: Famagusta
Provincie:
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 147 m2
Oppervlakte grond: 308 m2
Bouwdatum: 2023
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Huizen-Villa te koop in Paralimni | Paralimni Verminderd Vastgoed | Paralimni Luxe Vastgoed | Paralimni Goedkoop Vastgoed | Paralimni Huizen-Villa te koop