Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Livadia Cyprus EN Immobiliers à Vendre Livadia Larnaca FR Inmueble a la venta Livadia Larnaca ES Immobilien zum Verkauf Livadia Larnaca DE Immobiliari in Venditap Livadia Larnaca IT Immobiliën te koop Livadia Larnaca NL Imoveis venda Livadia Larnaca PT дома Продажа недвижимости Livadia Larnaca RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Livadia, Cyprus

£167.537 GBP | $208.700 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 78 m2

Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Livadia, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
2 de flat van de slaapkamer in een nieuw project, deel van een moderne woondieimpasseontwikkeling, op een uitstekend gebied van de kuststad van Livadia wordt een gevestigd. Het is dicht aan het overzees, met gemakkelijke toegang tot centrum Larnaca, op een stil gebied dat alle belevingswaarde terwijl tezelfdertijd het geven van de buurt voelend aan zijn ingezetenen aanbiedt.
Een blok van 6 twee-bed flats, is contemporarily ontworpen met vorm, die functionele en modieuze leefruimten aanbiedt. De zuidoostenrichtlijn verstrekt natuurlijk licht in leefruimten, binnen eindigt het benadrukken van de schone lijnen en gedetailleerd, samen met een grootmoedige veranda aan elke flat.
Slechts twee flats op elk van de drie vloeren, met de derde-vloereenheden die van privé en individuele toegang tot een grote daktuin genieten op de 4de verdieping met zijn barbecuegebied evenals een extra WC-douche en een ruimte dat in 3de slaapkamer kunnen worden omgezet. Voorts zullen deze hoogste vloereenheden het netto meten en een photovoltaic systeem hebben.
Het project zal in Mei 2024 klaar zijn
De open plankeuken, 2 Hoofdslaapkamers met Engels-reeks, Extra shower/wc op de daktuin, 7.6 m2 behandeld het leven gebieds elke eenheid, Grote veranda's (19.9 m2 en 21.9 m2), Behandeld toegewezen parkeren, 1200m van ziet, Gemakkelijke toegang die tot weg alle belangrijke steden in Cyprus, 15 min- aandrijvings aan Internationale Luchthaven Larnaca verbindt.
Eigenschappen
Bergruimte:
Dubbele Verglazing:
Engelse reeks:
Gespleten eenhedenvoorziening:
Behandelde veranda:
Onder druk gezet watersysteem:
De tuin van het dak:
De open Keuken van het Plan, 2 HoofdSlaapkamers met Engels-Reeks, Extra Shower/wc op de Tuin van het Dak, 7.6 van het Behandelde het Leven M2 Gebied Elke Eenheid, Grote Veranda's (19.9 M2 en 21.9 M2), Behandeld Toegewezen Parkeren, 1200m van Ziet, Gemakkelijke Toegang die tot Weg Alle Belangrijke Steden in Cyprus, 15 Van de min- Aandrijving aan Internationale Luchthaven Larnaca verbindt.

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Livadia
Regio: Larnaca
Provincie: Zuidkust
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 78 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Livadia | Livadia Verminderd Vastgoed | Livadia Luxe Vastgoed | Livadia Goedkoop Vastgoed | Livadia Appartement te koop