Netherlands language

Verander taal close


Apartment for sale in Linopetra Cyprus EN Immobiliers à Vendre Linopetra Limassol FR Inmueble a la venta Linopetra Limassol ES Immobilien zum Verkauf Linopetra Limassol DE Immobiliari in Venditap Linopetra Limassol IT Immobiliën te koop Linopetra Limassol NL Imoveis venda Linopetra Limassol PT дома Продажа недвижимости Linopetra Limassol RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te koop Linopetra, Cyprus

£363.281 GBP | $452.538 USD
Type eigendom: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Oppervlakte: 140 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
Bouwdatum: 2019

ac Airconditioning
Avatar
Eigenaar / Manager:
PROPERTYLINK LIMITED
MICHALIS 
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Greek, Russisch
email Bericht Versturen

close
Geactualiseerd: 5/1/2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te koop Linopetra, Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De Beschrijving van het bezit
De flats is een hoogst luxueus die gebouw in Linopetra, een ideaal gebied in Limassol niet verre van het stadscentrum maar wordt gevestigd nog zeer stil en rustig. Deze hoogte - het technologieflatgebouw is dicht aan alle noodzakelijke belevingswaarde zoals scholen, supermarkten, apotheken en banken.
Bovendien, is het andere grote ding over de plaats van het gebouw dat ita ? ? s zeer dicht aan het overzees een ? ? enkel een minieme aandrijving 5 aan de fijnste stranden van Limassola ? ? s. Elke flat is het ideale stuk van bezit voor iedereen te investeren.
Het biedt 8 verbazende flats, die zich van 1 uitstrekken tot 3 slaapkamers aan. Namelijk. Er zijn 2 flats van 1 slaapkamer, 3 flats van 2 slaapkamers en 3 flats van 3 slaapkamers. Het is ideaal voor enige mensen, voor jonge paren evenals voor families die hun nieuw huis zoeken.
De ijsvogel is een bouwproject waar de beste kwaliteitsmaterialen worden gebruikt om hoogst van normen te verzekeren evenals het beste aan de mensen aan te bieden die in een flat hier investeren. Elke vlakte biedt zeer ruime ruimten en grote balkons aan. Tot slot hebben alle flats hun eigen privé parkeren evenals een ruime bergruimte.
De airconditioning, Behandeld Veranda/Balkon, de Elektrische verwarmer van het water, Lift, Koelkast/Diepvriezer, paste volledig dichtbij/Uitgeruste Keuken, Hoogte - de vloer van het parket van de kwaliteit, Italiaanse Keuken, de Gelamineerde Vloer van het Parket, Modern ontwerp, de Vloer van het Parket in Slaapkamers, Bepalingen voor a/c, Stille Plaats, SatellietSysteem, het Winkelen Gebied, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, Bergruimte, VRV Systeem, de Zonneblinden van het Venster/Gordijnen
Eigenschappen
Lift:
Bergruimte:
Gepaste keuken:
Gespleten eenhedenvoorziening:
Behandelde veranda:
De airconditioning, Behandeld Veranda/Balkon, de Elektrische Verwarmer van het Water, Lift, Koelkast/Diepvriezer, paste volledig dichtbij/Uitgeruste Keuken, Hoogte - de Vloer van het Parket van de kwaliteit, Italiaanse Keuken, de Gelamineerde Vloer van het Parket, Modern Ontwerp, de Vloer van het Parket in Slaapkamers, Bepalingen voor a/c, Stille Plaats, SatellietSysteem, het Winkelen Gebied, Winkels & Belevingswaarde dichtbij, Bergruimte, VRV Systeem, de Zonneblinden van het Venster/Gordijnen

email Vertalen

close
Opmerkingen:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Linopetra
Regio: Limassol
Provincie: Limassol Stad
Land: Cyprus
Belangrijkste kenmerken:
Oppervlakte: 140 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum: 2019
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te koop in Linopetra | Linopetra Verminderd Vastgoed | Linopetra Luxe Vastgoed | Linopetra Goedkoop Vastgoed | Linopetra Appartement te koop | Linopetra Nieuwbouw Appartement te koop